Salih Uçan: Hakem ev sahibine koruyucu davrandı

Burak Alaca
17.09.2023 - 22:33 | Son Güncellenme: 17.09.2023 - 22:47

Süper Lig'de Trabzonspor'un evinde Beşiktaş'ı 3-0 mağlup ettiği maçın ardından Siyah-Beyazlılar'ın yıldızı Salih Uçan açıklamalarda bulundu.

Salih Uçan: Hakem ev sahibine koruyucu davrandı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor'a Papara Park'ta konuk olan Beşiktaş karşılaşmadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrılarak 24 maçlık namağlup serisinden oldu. Maçın ardından Siyah Beyazlılar'ın orta saha oyuncusu Salih Uçan önemli açıklamalar yaptı.

"Golü yiyene kadar maç ortadaydı"

İlk golü yedikten sonra üstünlüğü Trabzonspor'a kaptırdıklarını belirten Salih Uçan "Golü yiyene kadar maç ortadaydı. Çok ciddi hatamız yoktu. Rakibinde hataları yoktu. Rakip büyük bir takım. Trabzonspor ilk golü bulunca daha da hırslandı. Bugün kötü oynadık ve toparlanamadık. İlk yarı toparlanamadık. İkinci yarı iyiydik ama baskı yapamadık. Kötü oynadık." dedi.

"Hakem ev sahibine koruyucu davrandı"

Karşılaşmanın hakeminin ev sahibi tarafa karşı korumacı davrandığını dile getiren milli orta saha "Hakem ile ilgili kırıcı olmadan ne söylermim bilmiyorum. Hakemde biraz daha dikkat etseydi eğer rakibimiz 10 kişi veya 9 kişi yapabilirdi.Trabzonspor ev sahibi diye hakem koruyucu davrandı biraz." dedi.

İlgini Çekebilir
Blejica, Güneş'i batırdı, seriyi bitirdi
Habere Git

"İlk defa yenilmedik"

Uzun süre sonra aldıkları bu mağlubiyetin altından kalkacaklarının mesajıını veren Uçan "Önümüze bakacağız ve toparlanaycağız. Bu takım ilk defa yenilmiyor. Uzun süredir yenilmiyorduk... Hatalarımıza çalışacağız. Bugün yenildik. Üzgünüz bugün için. 3 günde bir maçlara çıkacağız. Önemli olan bunların altından kalkmaktır." dedi.

80 dakika oyunda kaldı

Gedson Fernandes ve Amir Hadziahmetovic ile beraber 3'lü bir orta saha kurugusunda sahaya ilk 11'de çıkan Salih Uçan, dakikalar 80'i gösterirken yerini Bakhtiyor Zaynutdinov'a bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler