"Hakem Fenerbahçe'nin kazanması için her şeyi yaptı"

22.09.2020 - 16:33 | Son Güncellenme: 22.09.2020 - 16:44

Hatayspor son dakika haberleri... TFF Süper Lig'in 2. haftasında Hatayspor deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Hatay ekibi deplasmandan 1 puanla döndü. Hatayspor yöneticisi Ethem Sunar, hakem Ümit Öztürk, Mame Diouf, Jesse, Mirin, Batalli ve Jean-Claude Billong hakkında konuştu. İşte detaylar...

"Hakem Fenerbahçe'nin kazanması için her şeyi yaptı"

Hatayspor Yönetici Ethem Sunar; Fenerbahçe maçının hakemi Ümit Öztürk, Mame Biram Diouf, Galatasaraylı Jesse Sekidika, Beşiktaşlı Mirin, Batalli ve Jean-Claude Billong hakkında açıklamalarda bulundu.

'Ümit Öztürk, Fenerbahçe'nin maçı kazanması için her şeyi yaptı'

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ethem Sunar, "Hakem Ümit Öztürk, rakibimiz Fenerbahçe'nin maçı kazanması için her şeyi yaptı. 5 dakikalık uzatma süresi 8 dakika oynandı, ikinci sarı kartların tamamı yanlıştı. Ümit Öztürk, Fenerbahçe'nin maçı kazanmasını istedi fakat biz mücadele ederek 1 puanı aldık." dedi.

'Mirin sözünde durmadı'

Transfer çalışmalarından bahseden Sunar, "Jesse Sekidika gündemimizde değil. Mirin transferi için hem Beşiktaş ile hem de oyuncu ile anlaşmıştık. Mirin ile sözleşme imzalayacakken oyuncu telefonlarını kapattı ve sözünde durmadı. Biz de bu transferden vazgeçtik. Bu saatten sonra Mirin gelmek iste de biz istemiyoruz. Futbolcunun yetenekleri kadar karakteri de bizim için önemli. Batalli transferinde son aşamadayız. Jean-Claude Billong ile görüşmelerimiz devam ediyor. Billong transferi bitmedi. 2-3 transfer yapabiliriz." ifadelerini kullandı.

Mame Diouf'un transfer süreci?

Mame Biram Diouf'un transfer sürecini anlatan Ethem Sunar, "Mame Diouf'un transfer süreci biraz uzun sürdü. Ne yazık ki yabancı futbolcuların Hatay'ın jeopolitik konumundan dolayı görüşleri olumsuz oluyor. Fakat Hatay'a geldikten sonra şaşırıyorlar. Mame Diouf, Hatay'a geldiğinde bize; 'Polis ve askerler neden yok? Burada savaş yok mu?' demişti. Bizler Hatay'ın güvenli bir şehir olduğunu anlatıyoruz." açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler