"Hakem neden VAR'a çağrılmadı, anlamadım"

18.10.2020 - 21:35 | Son Güncellenme: 18.10.2020 - 21:44

Son dakika Fenerbahçe haberi:... Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'de 3-2 kazanılan Göztepe maçıyla ilgili yayıncı kuruluş beIN Sports'a konuştu. Peki Erol Bulut ne dedi? İşte detaylar...

"Hakem neden VAR'a çağrılmadı, anlamadım"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 3-2 kazandıkları Göztepe maçını değerlendirdi ve müsabakanın hakemlerini eleştirdi.

"Maalesef kaçırdık"

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan Bulut, "Oyuna iyi başladık. Maç istediğimiz gibi gidiyordu, öne de geçtik. Net 5-6 gol pozisyonumuz var. Maalesef kaçırdık. Bugün 3 gol attık ama 2 gol yedik" dedi. 

"İlk gol olmayan bir penaltıdan geldi"

Genç teknik adam yedikleri ilk golde pozisyonun penaltı olmadığını savunarak, "İlk gol olmayan bir penaltıdan geldi. Hakem neden VAR'a çağrılmadı, anlamadım. Çünkü penaltı değil. Maçın gidişatını değiştirebilirdi" diye konuştu.

"3-3'ü bulabilirlerdi"

Savunmada açıklar verdiklerini söyleyen Erol Bulut, "Rakip ikinci yarı biraz baskılı oynadı, 3-3'ü bulabilirlerdi. 3 gol attık 5-6 tane de kaçırdık. O güzel. Defansta da rakibe pozisyon verdik, o da kötü" diye konuştu. 

"Yakaladığımız pozisyonları değerlendirirsek..."

Daha iyiye gitmek istediklerini söyleyen Bulut, "Her hafta geçtikçe iyiye gidiyoruz. 13 futbolcu milli takımlara gitti. Yorgun olanlar vardı, maçta belli oldu. Daha iyi gitmek istiyoruz. Önümüzde 35 hafta daha var. Daha çok çalışmalıyız. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirirsek daha iyi bir Fenerbahçe izletiriz. Takımda hata yapılıyorsa takım olarak yapıyoruz. Golü de takım olarak atıyoruz" diye görüş bildirdi.

 

Erol Bulut basın toplantısında ne dedii?

Bulut, müsabakanın ardından katıldığı basın toplantısında ise, zor bir deplasmanda galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Kolay bir maç olmadığını kaydeden Bulut, şöyle konuştu: "Kendi işimizi zorlaştırdık. 5-6 olacak maçı 3-2 kazanmış olduk. ilk yarıda 1-0 öndeyken hakemin rakibe verdiği bir penaltı oldu. Normalde o pozisyonlarda VAR'a çağrılıyor. İzleseydi, yüzde yüz vermezdi. Hakemlerin biraz daha dikkat etmesi lazım. Sadece bize değil rakiplere karşı da. Yeteri kadar pozisyona girdik. Defans anlamında bireysel hatalar yaptık"

 

"Bireysel hatalar oldu"

Bulut, lige verilen arada 13 oyuncularının milli takımlara gittiğini, bu nedenle bazı oyuncularda yorgunluk gözlemlendiğin belirterek, "Oynanan futboldan, oluşturduğumuz pozisyonlardan memnunum. Bireysel hatalar oldu ama daha iyi olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

 

"Olmayan penaltı olursa, her hoca itiraz eder"

Aleyhlerine verilen penaltı pozisyonuna itiraz ettiğinin sorulması üzerine Bulut, "Olmayan penaltı olursa, her hoca itiraz eder. Etmeyecek hoca olduğunu düşünmüyorum. Olmayan penaltı diye düşünüyorum. Devre arasında da maç sonunda da izledim, kendisi de izleyecektir. Kendi kararını verecektir." diye konuştu.

Bulut'tan rotasyon sinyali

Bulut, 26 kişilik kaliteli bir kadrolarının bulunduğunu belirterek, 40 haftalık süreçte kadroda rotasyon yapabileceklerini sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler