Hakem yorumcularından Ferhat Gündoğdu yorumları!

Ali Bozkurt
17.04.2022 - 16:54 | Son Güncellenme: 17.04.2022 - 17:13

Merkez Hakem Komitesi Başkanı Ferhat Gündoğdu istifa kararı aldı. Gündoğdu'nun yerine Sabri Çelik'in geleceği öğrenilirken hakem yorumcuları MHK'daki son durumu değerlendirdi.

Hakem yorumcularından Ferhat Gündoğdu yorumları!

AJANSSPOR HABER

8 Mart'ta aralarında Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve Ali Palabıyık gibi önemli isimlerin debulunduğu birçok hakeme düdük astırılmasıyla başlayın Türk futbolundaki deprem devam ediyor. Tahkim Kurulu kararıyla mahkemeye giden hakemler haklarını geri kazanırken onlara maç vermeyen Merkez Hakem Komitesi Başkanı Ferhat Gündoğdu istifa etti. Gündoğdu'nun yerine Sabri Çelik'in geleceği öğrenilirken hakem yorumcuları MHK'daki son durumu değerlendirdi.

"Ferhat Gündoğdu istifa ettirildi"

Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu: Servet Yardımcı'nın dik durmaya gücü yetmedi. Nihat Özdemir, bu konuda dik durdu. MHK Başkanı istifa etmedi, istifa ettirildi. Servet Yardımcı, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’ya birlikte çalışamayacaklarını iletti.

"Ülke futbolu Uganda'ya döndü"

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar:  MHK istifa etmiş. Neden acaba? Yetmez Abdurrahman Arıcı da gidecek. Sayın Servet Yardımcı... Üyeler istifa etti, MHK istifa etti. Ülke futbolu Uganda Premier Ligi'ne döndü. Zati-aliniz neyi niye bekler acaba?

"Derin bir Riva mı var?"

Yorumcu: Ömer Faruk Ünal: Ferhat Gündoğdu'ya "istifa et" dendi! Bu işe el konuldu. Erman Toroğlu'nun bu kadar kontrolden çıkması, huzursuz olması bu işin ne kadar hayırlı olduğunun bir göstergesi.  Riva'yı kim yönetiyor, derin bir Riva mı var? Anlayabilmiş değiliz. Servet Yardımcı, Ferhat Gündoğdu, Abdurrahman Arıcı ve Ahmet Şahin'i kontrol eden bir mekanizma yoktu. Bunlar Türk futbolunu bu hale getirdiler.

Senin için hazırladığımız haberler