BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri'den hakem Onur Özütoparak'a sert sözler

Orhan Gülek
13.09.2021 - 18:17 | Son Güncellenme: 13.09.2021 - 18:24

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Manisa FK maçının hakemi Onur Özütoparak'a ateş püskürdü. İşte detaylar...

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri'den hakem Onur Özütoparak'a sert sözler

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig takımı BB Erzurumspor deplasmanda Manisa FK'yı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın  32. dakikasında maçın hakemi Onur Özütoprak tarafından kırmızı kartla cezalandırılan BB Erzurumspor teknk direktörü Erkan Sözeri, Özütoprak hakkında sert konuştu.

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Erkan Sözeri, "Son 3 maçta 9 puan kazandık. Oyuncularımın performansından memnunum. Ligin ilk haftasında Menemenspor maçında kötü oynadık ve kaybettik. Menemen maçında da puan alabilir miydik? Evet alabilirdik. Menemenspor maçında Oltan'a yapılan hareket net penaltıydı." dedi.

Onur Özütoprak'a sert sözler: 'Allah aşkına yapma bu işi'

Manisa FK maçının hakemi Onur Özütoprak hakkında ise Sözeri, "Manisa maçının hakemi Sergen Hocanın(Yalçın) bahsettiği 8+3 kuralını bilmeyen Onur Özütoprak'tı. Manisa maçında yediğim kırmızı kartı kabul etmiyorum. Böyle kırmızı kart olmaz. Mustafa Akbaş sakatlık yaşadı. Ben de Onur Özütoprak'tan izin alarak sahaya girdim. Manisa'dan Erhan Kara, 'Hocam vakit geçiriyorlar' dedi. Ben de Erhan'a 'Oğlum terbiyesizlik yapma. Sen de Mustafa Akbaş'ın yerinde olabilirsin' dedim. Oğlum ifadesini küçümsemek anlamında söylemedim. Benim Erhan Kara yaşında evlatlarım var. Onur Özütoparak kırmızı kart gösterdi. Neden kırmızı kart gösterdiniz diye sordum. 'Terbiyesizlik yapma' dediniz cevabını verdi. Terbiyesiz ifadesi küfür mü, hakaret mi? Siz hakemlik yapmayın! İnsanların emeklerini çalmayın, yazıktır günahtır. Rakibe 2 kırmızı kart göstermesi gerekirken göstermedi, lehimize 1 penaltı vermedi. Daha da sert konuşacağım ama babası rahmetliyi çok seviyorum. Senin bu yönetimin ve insanlığınla babanın kemikleri sızlıyor. Allah aşkına yapma bu işi!" ifadelerini kullandı.

Onur Özütoprak'ın Sergen Yalçın ile kural tartışması da gündem olmuştu

Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Beşiktaş-Karagümrük maçında da Sergen Yalçın ile 4. hakem arasında yaşanan diyalog dikkat çekmişti. Yalçın, Salih Uçan'ın kırmızı kart görmesinin ardından yaptıkları oyuncu değişikliğinde maçın 4. hakemi Onur Özütoprak'ın kendilerini yanlış yönlendirdiğini söyleyerek, "4. hakem kuralı bilmiyor. 4. hakem bize 1 yerli oyuncu sokmamızı söyledi" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler