Murat Sancak: ''Arda Kardeşler'in Odasına Gittim''

Ali Bozkurt
30.01.2023 - 22:27 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 22:54

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak, Hulk ile Suarez transferi, hakem hataları ve aldığı cezaya dair açıklama yaptı. Detaylar...

Murat Sancak: ''Arda Kardeşler'in Odasına Gittim''

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Sancak, transfer gündemine değinirken Arda Kardeşler ile yaşadığı anları da anlattı. İşte Sancak'ın açıklamaları ve detaylar...

''İnşallah Fenerbahçe'yi yeneriz''

Perşembe günü Fenerbahçe'ye karşı oynanacak olan zor maça dair açıklamalar yapan Sancak, "Zor maç. Kendi evimizde oynuyoruz, muhteşem taraftarımızın desteğiyle inşallah yeneriz. Amacımız o. Yenmek için çıkacağız. Gittiğimiz her yerde yenmek için çıkıyoruz. Tedbir alalım falan. Öyle bir anlayışımız yok.'' dedi.

''Yunus'ları biz çıkartacağız''

Galatasaray'dan kiralık olarak kadrolarında oynadıktan sonra geri Sarı-Kırmızılı ekibe dönen Yunus Akgün hakkında konuşan Murat Sancak, "Yunus Akgün'e 7 milyon euro teklif gelmiş. Adana Demirspor 7 milyon euro verip bir oyuncu alamaz. Niye alamaz, şampiyon olsan bile gelecek para 12 milyon euro. Bizim bütçemiz şu an 23 milyon euro. Arada 11 milyon euro var. Şampiyon olmazsan gelecek para 6 milyon euro, stad geliri, reklamlar falan 10 milyon euro. Aradaki 13 milyon euro nereden gelecek? Bu kadar basit mi, Yunus'ları biz çıkartacağız." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'da flaş ayrılık!
Habere Git

''Hakemin odasına gittim''

Neden 75 gün ceza yediğini anlatan Murat Sancak,  "75 gün yediğim cezayı neden yediğimi anlatayım. Hakemin kapısını çaldım. Arda Kardeşler açtı kapıyı. Elimi uzattım, eller birleşikken 'Hocam sana hakkımı helal etmiyorum. Umarım bundan sonra belalar seni bulsun' dedim. Küfür, hakaret yok. Bu bir temenni.'' dedi.

''Herkesin yaşandığı sıkıntıları yaşıyoruz''

Teknik direktör Montella ile devam edeceklerini açıklayan Sancak, "Montella ile bir sıkıntımız yok. Devam ediyoruz. Sezon sonunda ne durumda olacağız göreceğiz. Şu anda gayet memnunuz. Abi-kardeş gibiyiz. Muhteşem bir insan. Herkesin yaşandığı sıkıntıları yaşıyoruz. Onun onayı olmadan kimseyi almıyoruz" dedi.

''Hulk'a teklif yaptık''

Dünya yıldızı Hulk transferine değinen Sancak, ''Hulk'a bonuslarla birlikte 6 milyon euro teklif yaptık. 36 yaşında, 2.5 senelik sözleşme önerdik. Bitti artık, gelme şansı yok. Kulübü bırakmıyor.''

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor deplasmanda güldü
Habere Git

''Suarez ile görüştük''

Brezilya'ya transfer olan Suarez ile görüşme yaptıklarını açıklayan Sancak, "Suarez'le de görüştük, eşi buraya gelmek istemedi. Eş, abi, baba problemi yaşıyoruz. Bakayoko'nun da abisi problem. Zorlaştırıyor. Bir santrfor daha alacağız. Ama Fenerbahçe maçına yetişmez." dedi.

"Biz Beşiktaş'la anlaşmıştık, sadece ödeme planında anlaşamamıştık. Sonra Serdar Dursun gündeme geldi, takas olur mu diye. Onu düşündük. Olmayınca Beşiktaş'a verdim, işin özü bu. Fenerbahçe'den 2.5 milyon euro isteseydim alırdım. Ama ben orada şark kurnazlığı yapmadım. Ödemelerde anlaşamamıştık. Sonra ödemelerde anlaşınca, Serdar Dursun olmayınca Beşiktaş'a verdim."

''Türkiye'yi de araştırmışlar, gelmek istiyorlar''

Hulk'un ailevi sorunlarına değinen Sancak, "Hulk'un şöyle bir problemi var; Hanımıyla boşanıyor, baldızıyla evleniyor. Eşi de kendisi de orada kalmak istemiyor aslında. Türkiye'yi de araştırmışlar, gelmek istiyorlar. Ama kulübü izin vermezse yapabileceğimiz bir şey yok." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler