"Hakemin yanlış karar verdiğini görmedim"

09.02.2020 - 01:25 | Son Güncellenme: 08.02.2020 - 22:25

Süper Lig’in 20. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

"Penaltıyı Bakasetas'ın atmasını istedim"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Alanyaspor teknik direktörü Erol Bulut'un sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Zor bir maç olacağını biliyorduk. Güzel bir maç oldu. İki takım da pozisyonlar buldu. İkinci penaltıyı atsak 3 puan almış olacaktık. Futbolcular penaltı kaçırabiliyor, fazla öz güven... Bir dahaki sefere atar. Kararları hakemler veriyor. VAR sistemi var, olan penaltıları verirler. Olmayana vermezler. Söylenecek fazla bir şey yok. Bizim için iki kulvar da önemli. Bugün burada ligi sonuçlandırıyoruz çünkü şimdi kupa maçı var. İnşallah orada da turu atlarız. Penaltıyı Bakasetas'ın atmasını istedim. İkinci penaltıda futbolcu tedirgin olabiliyor. Cisse kendine güvendi ve atmak istedi. Kaçırdı." ifadelerini kullandı.

Erol Bulut basın toplantısında ne dedi?

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında da konuşan Erol Bulut, oyuncularını tebrik ederek, "Burada istediğimizi aldık mı, oyuna baktığımızda evet. Düşüncemiz kazanmaktı, pozisyonlarımız da vardı. Kaçırdığımız penaltı var. Rakibin de pozisyonları var. Rakip daha çok topla oynadı. Zaten bu şekilde çalışmamızı yapmıştık. Sonuçta Fenerbahçe deplasmanında baskı yiyeceğimizi biliyorduk. Futbolcularım iyi mücadele etti. Aldığımız 1 puandan mutluyuz, yolumuza iyi bir şekilde devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Oyuncusu Papiss Cisse'nin kaçırdığı penaltıyı kullanmasını istemediğini anlatan Bulut, "İkinci penaltıyı Bakasetas'ın atmasını istedim. Ben de hissettim kaçırabileceğini. Futbolda sonuçta bunlar oluyor. Cisse önemli bir futbolcu bizim için. Kaçırdığı penaltılar oldu, yine olacak. Bizim için önemli futbolcu." dedi.

Erol Bulut, karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk'le ilgili sonuca etki edip etmediğiyle ilgili soruya ise, "Ne gibi hakem sonuca etki etti? Hakemin yanlış karar verdiğini görmedim. Bize de, rakibe de penaltı verdi. Mustafa'nın pozisyonunu izlemedim, bu yüzden bir şey söylemeyeceğim." cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler