İsmail Kartal: "Hakemler bize basit kartlar gösteriyor"

28.09.2023 - 22:58 | Son Güncellenme: 28.09.2023 - 23:07

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 4-0'lık RAMS Başakşehir galibiyetinin ardından hakemlerin kolay kart gösterdiğini belirtti. İşte detaylar.

İsmail Kartal: "Hakemler bize basit kartlar gösteriyor"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 3'üncü hafta erteleme maçında Fenerbahçe, RAMS Başakşehir'i konuk etti. Sarı-Lacivertliler mücadeleyi 4-0 kazandı. Maçın ardından açıklama yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, hakemlerin kendilerine kolay kart gösterdiklerini savundu.

"Hakemler bu kartı hak ediyor mu bu oyuncu diye düşünmeliler"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Hakemler bize basit kartlar gösteriyor. Hakemler şu analizi yapabilir: Bir oyuncu sahada nasıl oynuyor, nasıl bir beden diline sahip. Kartı verirken 'Bu kartı hak ediyor mu bu oyuncu?' diye düşünmeliler" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe 22, Başakşehir 9 faul yaptı

Fenerbahçe, Başakşehir karşısında kolay bir galibiyet elde etmesine rağmen rakibinden çok daha fazla faul yaptı. Hakem Zorbay Küçük, Sarı-Lacivertli oyuncuların aleyhine 22 düdük çalarken, konuk ekip oyuncularının ise 9 defa faul yaptığına hükmetti.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal: "Biz 13'te 13'e bakmıyoruz. Bunu yasakladım"
Habere Git

Başakşehir 1 sarı kartla tamamladı

Faul sayılarındaki durum, kartlara da yansıdı. Rakibini sadece 9 pozisyonda faulle durduran Başakşehir, maçı 1 sarı kartla tamamladı. Maça 31'inci dakikada Pelkas'ın yerine giren Figueiredo, konuk takımın sarı kart gören oyuncusu oldu.

Fenerbahçe'de 4 oyuncu sarı kart gördü

22 kez faul yapan Fenerbahçe'de ise 4 futbolcu sarı kart gördü. Bu oyuncular, 39'uncu dakikada İrfan Can Kahveci, 67'de Djiku, 71'de Szymanski ve mücadelenin 76'ıncı dakikasında Oosterwolde oldu.

Senin için hazırladığımız haberler