"Hakemler takdir haklarını büyük takımlara..."

02.10.2017 - 23:24 | Son Güncellenme: 02.10.2017 - 23:24

"Hakemler takdir haklarını büyük takımlara..."

"Galatasaray'da bir Gomis var ..."

AJANSSPOR -  TRT Spor yorumcusu Ömer Üründül  Yüz yüze  adlı programda  çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Üründül'ün sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Galatasaray Kardemir Karabükspor maçı güzel maç oldu. Bu maçın güzel olma sebebi Karabükspor'un çok iyi oynaması ve buna karşılık Galatasaray'ın korakor mücadelesi ve baskılı oyunu maça renk getirdi.

Galatasaray pozisyon zenginliği yaratan bir takım. Hücumlarda da öyle! Fenerbahçe bunu yapamıyor. Fenerbahçe'nin Galatasaray gibi oynayacağını düşünmüyorum. Gomis olsun Belhanda, Feghouli aç oyuncular baskı yaratan oyuncular."

"Maça gelirsek..."

"İlk dakikalarda Muslera telafisi olmayan affedilemeyecek bir hata yaptı. Gomis çok top kaybetti ama Galatasaray baskılı oyunuyla kazandı. Karabük karşılık verdi ama 90+1 gelen golle Galatasaray kazandı.

Galatasaray santrafor mevkiinde ileriki haftalar içerisinde sıkıntı yaşayabilir. Bir Gomis var sadece, Eren hala hazır değil."  

"Tudor maçı güzel okuyor"

"Tudor takımı iyi ve güzel çalıştırıyor ve takım çok iyi oynuyor. Bakın takıma, Rijkard ve Prandelli gibi dünyaca ünlü hocalar geldi ama başarılı olamadılar. Tudor maçı güzel okuyor ve yerinde hamleler yapıyor.

Serdar, Feghouli, Maicon iyi oyuncular. Bu maçta çok iyi oynadılar. Mariano'yu iyi görmedim ama ilerleyen haftalarda iyi bir oyuncu olacağını düşünüyorum." 

"Caner bir Anadolu takımında oynasa..."

"Caner'in sinirli ve agresif bir tavrı var. Huyundan bir türlü vazgeçmiyor. Anadolu takımlarında oynasaydı eğer, iki haftada bir kırmızı kart görürdü. Beşiktaş özellikle iç sahada Quaresma, çok önemli bir silah. Deplasmanda da Atiba çok önemli. Bu iki oyuncunun eksikliği Trabzon maçında hissedildi."

"Trabzonspor'da eksikler çok"

"Trabzonspor kopuk bir futbol sergiliyor. Özellikle defansta çok sorun yaşıyorlar, bir türlü istenileni veremiyorlar.

Onazi nasıl oyunuyor bir türlü anlayamadım. Rodellega'ya daha çok şans vermesi gerekiyor. Burak çok kötüydü, iyi bulmadım. Abdülkadir çok iyi oynadı. Caner'i çok zorladı."

"Hakemler zihinsel olarak sağlıksız maça çıkıyorlar"

"Hakemlerimizin bu hafta da formsuz oldukları görülüyor. Genelde takdir haklarını büyük takımlardan yana kullanıyorlar. Derbilerde hangi büyük takım kaybederse hakeme yüklenmeye başlıyor. Hakemler zihinsel olarak sağlıksız maça çıkıyorlar. Fırat Aydınus, Beşiktaş tarafının tepkisinden çekinerek Talisca'yı atamadı. Maçta verilemeyen sarı ve kırmızı kartlar oldu. Tudor'da eğer Karabük maçı berabere bitseydi Galatasaray yönetimi de hakemlere veryansın edecekti."

Senin için hazırladığımız haberler