Hakim kararını verdi! Ronaldinho...

08.03.2020 - 00:43 | Son Güncellenme: 08.03.2020 - 00:44

Sahte pasaport düzenlemek iddiasıyla Paraguay'da gözaltına alınan ve tutuklanan Brezilyalı eski yıldız futbolcu Ronaldinho hakkında karar verildi. Hakim Clara Ruiz Diaz, Ronaldinho ve ağabeyinin tutukluluk halinin devamına  hükmetti.

Cuma günü kaldıkları otelde yapılan kontrolde sahte pasaportlarla ülkeye girdikleri saptanan ve tutuklanan Ronaldinho ve ağabeyi Assis, bugün mahkemeye çıkarken, hakim ikili hakkındaki kararını verdi.

Kararını açıklayan hakim Clara Ruiz Diaz, Paraguay devletinin çıkarlarına karşı ciddi bir suç işlediklerini belirttiği Ronaldinho ve ağabeyinin, yurt dışına kaçma riski taşıdıkları için gözaltında kalmasına hükmetti.

Alınan kararı 'inanılmaz' olarak nitelendiren Brezilyalı eski yıldızın avukatı Tarek Tuma, "Ronaldinho, neler olduğunu anlamıyor" ifadesini kullandı ve karara itiraz edeceklerini açıkladı.

Ronaldinho neden tutuklanmıştı?

Paraguay'ın başkenti Asuncion'da bir yardım etkinliğine katılmak amacıyla ülkeye giriş yapan Ronaldinho ve kardeşi Assis, kaldıkları otelde yapılan kimlik kontrolünde sahte pasaport kullandıkları gerekçesiyle hafta içinde gözaltına alınmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler