Hakim Ziyech'in sözleşme detayı ortaya çıktı! Maaşı ve süresi...

Cem Ergün
20.04.2024 - 15:11 | Son Güncellenme: 20.04.2024 - 15:39

Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği Faslı yıldız Hakim Ziyech'in sözleşme detayı ortaya çıktı. Buna göre Ziyech'in maaşı ve sözleşme opsiyonu da belli oldu.

Hakim Ziyech'in sözleşme detayı ortaya çıktı! Maaşı ve süresi...

AJANSSPOR HABER

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon başında takıma katılan Hakim Ziyech'in sözleşmesinde opsiyon devreye girdi. Buna göre Ziyech'in 1 sezon daha takımda kalacağı öğrenildi.

Sözleşmesi 1 yıl uzadı

Haber detayında, Ziyech'in sözleşmesinde 15 maçta forma giydiği takdirde sözleşmesinin 1 yıl uzayacağına dair bir maddenin olduğu vurgulandı. Buna göre bu sezon toplamda 18 maçta forma giyen Faslı yıldızın sözleşmesinin uzadığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme: Maaşı belli oldu
Habere Git

Yeni maaşı belli oldu

Hakim Ziyech için sezon başında yapılan KAP açıklamasında oyuncunun transferi gerçekleştiği takdirde 2024-25 sezonunda yıllık net 2.850.000 Euro sezonluk ücret ödeneceği yazdılmıştı. Bununla birlikte Ziyech'in gelecek sezon alacağı yıllık ücret de belli oldu.

Hakim Ziyech, bu sezon Galatasaray'dan yıllık 3.5 milyon Euro maaş kazanıyordu.

Hakim Ziyech'in performansı

31 yaşındaki yıldız, bu sezon sarı-kırmızılı formayla 18 maçta forma giydi ve 10'una ilk 11'de başladı. Ziyech bu maçlarda 5 gol atarken, 3 de asist yapmayı başardı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da seçim hazırlığı: Tarih belli oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler