''Hakkınızı helal edin..''

24.06.2016 - 10:14 | Son Güncellenme: 24.06.2016 - 10:48

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Lens’te oynanan Çek Cumhuriyeti maçından sonra yeniden Marsilya’daki kamp merkezine dönen ay-yıldızlı futbolcularla önceki gece kısa bir veda konuşması yaptı.

Ay-yıldızlı ekibimizin EURO 2016 defterini kapatmasına neden olan İrlanda Cumhuriyeti’nin, İtalya’yı yendiği maçın ardından oyuncularıyla bir araya gelen Terim’in duygusal ifadeler kullandığı aktarıldı. 


Kendisi gibi büyük hayal kırıklığı yaşayan oyuncularını etrafında toplayan deneyimli teknik adamın, “Her şeyden önce çabalarınız için emeklerinize sağlık demek istiyorum. Herkes tatildeyken terinizi akıttığınız ve formanızı ıslattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” diye konuştuğu belirlendi.

Görevde kalıyor
 
Fatih Terim’in toplantı sırasında EURO 2016’ya veda etmeleri nedeniyle son derece moralsiz olduğu da ifade edildi. Bu arada ay-yıldızlı teknik adamın yaşanan hayal kırıklığı yüzünden görevini bırakabileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

Fatih Terim’in görevinin başında olduğu ve bugünden itibaren 2018 Dünya Kupası grup elemeleri ile ilgili çalışmalarına başlayacağı vurgulandı.

Diğer yandan tecrübeli hocanın, Fransa’da yaşananlarla ilgili önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenlemeyi planladığı savunuldu.

Senin için hazırladığımız haberler