Halef ile selef karşı karşıya!

26.02.2020 - 13:24 | Son Güncellenme: 26.02.2020 - 10:38

Alanyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşma teknik direktörler Sergen Yalçın ile Erol Bulut açısından bazı ilginç notlar dikkati çekiyor.

Halef ile selef karşı karşıya!

Süper Lig’in 24.haftasında Beşiktaş deplasmanda Alanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu mücadele teknik direktörler açısından da ilginç bir maç olacak. Sergen Yalçın mı, yoksa Erol Bulut mu gülen taraf olacak? Alanyaspor - Beşiktaş maçıyla ile ilgili dikkat çeken detay şu şekilde…

Sergen Yalçın’ın 3 puan planı

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor maçına futbolcularını 3 puan parolasıyla hazırlıyor.

Erol Bulut da zorlu maç için kolları sıvadı

Ev sahibi Alanyaspor’u çalıştıran Erol Bulut da Beşiktaş karşısında galip gelebilecekleri bir taktik plan için kolları sıvadı.

Erol Bulut gitti, Sergen Yalçın geldi

Erol Bulut, Yeni Malatyaspor’dan ayrıldıktan sonra bu göreve Sergen Yalçın geldi. Benzer bir durum daha sonra Sergen Yalçın için geçerli olmuş, iki teknik adam aynı kaderi paylaşmıştı.

Aynı kaderi paylaştılar

Hatırlanacağı gibi Sergen Yalçın, Alanyaspor’da çalışmış ve yönetimle yaşadığı bazı sorunlar sebebiyle yeni anlaşmaya imza atmamıştı.

Her iki teknik adam da son dönemlerde aynı adreslerdeydi

Yalçın’dan sonra göreve Erol Bulut gelmişti. Sergen Yalçın da Yeni Malatyaspor’un başına geçmişti. Her iki teknik adamın da kariyerlerinde son dönemlerde aynı takımları çalıştırması dikkati çekiyor. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler