Halı sahalar açıldı mı? Ne zaman açılacak?

17.07.2020 - 22:56 | Son Güncellenme: 17.07.2020 - 22:58

Koronavirüs pandemesi sonrası uzun süre kapalı kalan halı sahalar için vatandaşlar araştırmalar yapıyor. Halı sahalar açıldı mı? Ne zaman açılacak? Halı saha işleten vatandaşlar ise uzun süredir kapalı olan işlerinden dolayı sosyal medya üzerinden seslerini duyurmayı hedefliyorlar. Halı Sahaların ne zaman açılacağını ve hangi şartlarla açılacağını merak eden vatandaşlar Halı sahalar için Sağlık Bakanı, Bakanlık, Valilik ve Cumhurbaşkanından açıklama geldi mi diye merak ediyor. İşte tüm detaylar.

Halı sahalar açıldı mı? Ne zaman açılacak?

Halı Saha Futbol Federasyonu Başkanı Bahadır Bulut, halı sahaların açılmasına ilişkin, Sağlık Bakanlığı Bilim Kuruluna talepte bulundu. Koronavirüs pandemesi sonrası uzun süre kapalı kalan halı sahalar için vatandaşlar araştırmalar yapıyor. Halı sahalar açıldı mı? Ne zaman açılacak? Halı saha işleten vatandaşlar ise uzun süredir kapalı olan işlerinden dolayı sosyal medya üzerinden seslerini duyurmayı hedefliyorlar. Halı Sahaların ne zaman açılacağını ve hangi şartlarla açılacağını merak eden vatandaşlar Halı sahalar için Sağlık Bakanı, Bakanlık, Valilik ve Cumhurbaşkanından açıklama geldi mi diye merak ediyor. İşte tüm detaylar.

Halı Saha Futbol Federasyon Başkanı Bahadır Bulut'un imzasıyla Bilim Kuruluna gönderilen dilekçede, "Türkiye'de ortalama 20 bin halı saha bulunmaktadır. Bu halı sahalarda 10 bine yakın futbol okulları faaliyet göstermektedir." 

"Halı sahalarda sizin önereceğiniz tedbirler ve kurallar çerçevesinde futbol oynatılmasını istiyoruz. Tesislerimizde belirlenecek sağlık tedbirlerini alıp faaliyete geçmek istiyoruz. 'Halı Saha Pandemi Kurulu' kurup 81 ilde temsilcisi olan federasyonumuz denetiminde kontrollü bir şekilde futbol oynanmasını sağlamada yardımcı olabiliriz."

Senin için hazırladığımız haberler