Pendikspor forması giyen Halil Akbunar, 4-0'lık galibiyetini değerlendirdi

Orhan Gülek
20.01.2024 - 21:34 | Son Güncellenme: 20.01.2024 - 21:37

Trendyol Süper Lig'de Pendikspor forması giyen Halil Akbunar, 4-0'lık Beşiktaş karşısında aldıkları galibiyetin ardından konuştu.

Pendikspor forması giyen Halil Akbunar, 4-0'lık galibiyetini değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş deplasmanda Pendikspor’a konuk oldu. Fernando Santos’la iyi bir çıkış yakalayan Beşiktaş, rakibi Pendikspor karşısında 4-0’lık skorla şok bir mağlubiyet aldı. Karşılaşmanın gollerini Umut Nayir, Halil Akbunar, Mame Thiam ve Nuno kaydetti.

Pendikspor forması giyen Halil Akbunar, Beşiktaş karşısında aldıkları galibiyetin ardından konuştu

"Bugün şans bizden yanaydı"

Halil Akbunar, "Hafta içi hazırlandığımızda risk almamız gerektiğini biliyorduk. İlk defa 4-4-2 çıktık. Bugün şans bizden yanaydı. Sıralamada biraz gerideyiz ama inşallah kısa sürede yükseleceğiz. Şanssız maçlar geçirip puanlar kaybetmiştik." dedi.

"Bu maçla birlikte kendimizi hatırladık"

Halil Akbunar, ayrıca, "Daha önceki maçlarda oyuna katkım oluyordu ama skora katkım olmuyordu. Bugün şans benden yanaydı, oyunu terse çevirdim ve ikinci asistimi yapmış oldum. Uzun zaman sonra ilk defa yüzümüz güldü. 8 haftadır kazanamıyorduk, mental bir savaş veriyorduk. 4-0'lık skor bizi çok farklı yere çıkaracak. Hepimiz iyi oyuncularız ancak öz güvenimizi kaybetmek üzereydik. Bu maçla birlikte kendimizi hatırladık." sözlerini sarf etti.

İlgini Çekebilir
Fernando Santos: "Sorumluluk benim!"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler