Halil Akbunar, Westerlo'ya imzayı attı, formayı giydi

05.07.2022 - 11:58 | Son Güncellenme: 05.07.2022 - 15:02

Göztepe’nin 28 yaşındaki kanat oyuncusu Halil Akbunar, Belçika ekibi Westorlo ile 2 yıllık sözleşme imzaladı ve yeni takımının formasını giydi. İşte detaylar...

Halil Akbunar, Westerlo'ya imzayı attı, formayı giydi

Göztepe'nin kaptanı Halil Akbunar resmen Belçika ekibi Westerlo'nun oyuncusu oldu. 

Halil Akbunar'dan 2 yıllık imza

Sarı-kırmızılıların satış listesine koyduğu deneyimli kanat oyuncusu dün Belçika'ya giderek Westerlo ile sözleşme imzaladı. Takımla ilk idmanına çıkan Halil'in 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 senelik sözleşmeye imza attığı kaydedildi. 

İlgini Çekebilir
Göztepeli futbolcu Baku'nın yeni durağı belli oldu
Habere Git

Bonservisi 1 milyon Euro

Göztepe’nin Halil Akbunar'ın transferi karşılığında Westerlo'dan 1 milyon Euro civarında bir gelir elde etmesi bekleniyor.

 

Formayı giydi

Öte yandan tecrübeli futbolcu sözleşme imzalamasının ardından yeni takımının formasını giydi. Halil Akbunar sosyal medya hesabından yeni takımının formasıyla çekilmiş fotoğrafını paylaşarak "Formayı giydik" yazdı.

Halil Akbunar'ın kariyeri

Antalyaspor'da filiz lisansını alıp Göztepe altyapısına transfer olan Halil, 2011-2012 sezonunda profesyonel oldu. Sarı-kırmızılı forma ile Süper Lig, 1'inci Lig ve 2'nci Lig'de mücadele eden Halil Akbunar, 2 şampiyonluk yaşadı. Halil, 2014-2015 sezonunda 2'nci Lig'de zirve sevinci yaşarken, 2016-2017'de 1'inci Lig Play-Off finalinde Göztepe ile Süper Lig'e yükseldi. Süper Lig'de son 5 sezondur Göztepe formasını istikrarlı bir şekilde giyen Halil, 2 defa da A Milli Takım'da görev aldı. Geçen sezon Göztepe'de 32 Süper Lig maçına çıkan 28 yaşındaki oyuncu 4 gol atıp, 4 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler