Beşiktaş transferde Halil Akbunar ve Atınç Nukan'ı listesine aldı

07.04.2022 - 08:52 | Son Güncellenme: 07.04.2022 - 11:08

Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Göztepe'te takım kaptanı Halil Akbunar ve savunma oyuncusu Atınç Nukan hakkında flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...

Beşiktaş transferde Halil Akbunar ve Atınç Nukan'ı listesine aldı

Ligde kalma mücadelesi veren Göztepe ligde son 8 maçından yenilgiyle ayrılırken, başkan Mehmet Sepil'in istifasının ardından kulübün geleceği hakkındaki belirsizlik de devam ediyor. Takımın iki önemli oyuncusu Halil Akbunar ve Atınç Nukan hakkında da flaş gelişmeler yaşanıyor.  

Halil ve Atınç, Beşiktaş'ın hedefinde

Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş, yeni sezon transfer planlaması kapsamında listesine yerli-yabancı birçok ismi aldı. Bu doğrultuda kümede kalma mücadelesi veren Göztepe'nin iki önemli ismi Halil Akbunar ve Atınç Nukan da yakın takipte. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı da daha önce yaptığı açıklamada Halil ile ilgilendiklerini doğrulmaştı.

Gökhan Töre'nin yerine geliyor

Yeni sezonda Gökhan Töre ile yollarını ayıracak olan Beşiktaş, devre arasında anlaştığı Yeni Malatyalı Mustafa Eskihellaç'tan yüksek bonservisi nedeniyle vazgeçmişti. İki kanatta da oynayabilen bir oyuncu üstünde duran siyah-beyazlılar, şimdi de Göztepe'nin 28 yaşındaki kaptanı Halil ile ilgileniyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan kritik UEFA görüşmesi! Yüzde 15 kesinti...
Habere Git

Stoper için Atınç da listede

Stoper için de öncelik Hellas Verona'dan Koray Günter'e verilirken, Sassuolo'dan Kaan Ayhan ve Konyaspor 'dan Abdülkerim Bardakçı diğer adaylar. Ancak kalacak- gidecek futbolcuların durumuna bağlı olarak bu bölgeye iki takviye yapmayı düşünen Beşiktaş, Göz Göz'ün tecrübeli stoperi Atınç Nukan'ı da listeye dahil etti. 

Beşiktaş altyapısıdan yetişti

Göztepe ile 20224 yılı sonuna kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki Atınç, Beşiktaş altyapısından yetişmişti. Bu sezon sarı kırmızı forma ile 22 maça çıkan tecrübeli oyuncu 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

 

Halil bu sezon 29 maçta oynadı

Göztepe'nin kaptanı Halil Akbunar ise 2012 yılından bu yana İzmir ekibinde forma giyiyor. 2026 yılı sonuna kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 3.7 milyon Euro. Yıldız futbolcu bu sezon 29 maçta sahaya çıkarken, 5 gol ve 5 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler