Halil Dervişoğlu artık Premier Lig oyuncusu!

29.05.2021 - 19:10 | Son Güncellenme: 29.05.2021 - 19:16

Halil Dervişoğlu'nun takımı Brentford, İngiltere Premier Lig'e yükseldi. Halil Dervişoğlu, Galatasaray'da kiralık transfer olarak forma giymişti.

Halil Dervişoğlu artık Premier Lig oyuncusu!

AJANSSPOR - HABER

Bu sezon  Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve Türkiye A Milli Takımı'na da davet edilen Halil Dervişoğlu'nun takımı Brentford, Swansea'yi 2-0 yenerek Premier Lig'e yükselen son takım oldu.  Dervişoğlu kiralık sözleşmesi bittikten sonra kulübüne geri dönmüştü.

İngiltere Championship 2020-2021 sezonu play-off finalinde Brentford ile Swansea City karşı karşıya geldi.  Brentford, 10. dakikada Ivan Toney'in penaltından attığı golle öne geçti. 32. dakikada Emilliano  Marcondes farkı ikiye çıkarmayı başardI.

Brentford'un yüzü 9 final sonra güldü

65. dakika Jay Fulton, yaptığı sert hareketten sonra kırmızı kart gördü ve Swansea City 10 kişi kaldı. Daha önce 9 kez final oynayan ve her seferinde sahadan yenik ayrılan Brentford, bu kez 2-0'lık skorla Premier Lig'e yükselmeyi başardı.
 

Halil Dervişoğlu, milli takımda ilk maçında golünü att

Galatasaray'da ligin son periyodundaki performasıyla dikkatleri üzerine çeken Halil Dervişoğlu, milli takım formasıyla ilk golünü attı. Türk Milli Takımı, EURO 2020 hazırlıkları kapsamında Azerbaycan ile karşılaştı. Alanya’da oynanan maçı milliler 2-1 kazanırken, ilk defa A Milli Takım forması giyen Halil Dervişoğlu maçın ilk golünü kaydetti. 

Halil Dervişoğlu'nun Galatasaray'daki performansı

21 yaşındaki Halil bu sezon Galatasaray ile Süper Lig'de 12 maça çıkarken, 3 kez fileleri havalandırdı. Özellikle sezon sonunda iyi bir form yakalayan genç futbolcu üst üste hem Denizlispor hem de Yeni Malatyaspor karşısında gol atmıştı.

Dervişoğlu, final öncesi transfer açıklaması yapmıştı! Galatasaray...

Genç futbolcu, geçtiğimiz günlerde bir açıklamada bulunmuş ve Galatasaray ile transfer konularını değerlendirmişti. Dervişoğlu, Çok düşünmüyorum Brentford ya da başka durumları çünkü elimde olan bir şey değil. Brentford 29’unda final oynayacak. Ondan sonra bazı şeyler belli olur'' demişti. Brentford, final maçında gülen taraf oldu.

Halil Dervişoğlu'ndan transfer sözleri! 'Elimde olan bir şey değil'
 

Senin için hazırladığımız haberler