Halil Dervişoğlu Beşiktaş'a doğru!

Feride Kara
02.03.2022 - 16:51 | Son Güncellenme: 02.03.2022 - 20:10

Galatasaray'ın Brentford'dan kiraladığı 22 yaşındaki genç futbolcusu Halil Dervişoğlu'nun menajeri aracılığıyla Beşiktaş'a haber gönderdiği iddia edildi.

Halil Dervişoğlu Beşiktaş'a doğru!

Galatasaraylı Halil Dervişoğlu'nun, Göztepe maçında takımının uzatmada kazandığı penaltının ardından yedek kulübesinde tepkisiz şekilde oturduğu ekranlara yansıyınca tepki çekmişti.

Beşiktaş'a haber gönderdi

Türkiye gazetesinin haberine göre bu hafta oynanan Çaykur Rizespor maçının kadrosuna alınmayan Halil Dervişoğlu'nun menajeri aracılığıyla siyah beyazlı yönetime haber gönderdiği ve "Beşiktaş'a transferim gerçekleşirse çok mutlu olurum" dediği öğrenildi. Beşiktaş devre arasında Galatasaray'ın eski futbolcusu Gedson Fernandes'i kadrosuna katmıştı.

Önder Karaveli onay verdi

Halil Dervişoğlu konusunda Beşiktax sportif direktörü Ceyhun Kazancı teknik direktör Önder Karaveli'ye fikrini sordu. Karaveli'nin Halil'in çok kabiliyetli bir oyuncu olduğunu millî futbolcunun transferinin gelecek için çok yerinde bir karar olacağını söyledi. Galatasaray'a kiralık olarak gelen ve bonservisi Brentford'da olan Halil Dervişoğlu'nun satın alma opsiyonu bulunmuyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray iddialarına cevap: 'Adımın anılması ruhumu okşuyor'
Habere Git

Gomis tüm golcüleri geçti

Bafetimbi Gomis, 3. maçında 3 gol atarak golcü futbolcuları geride bıraktı. Galatasaray'da Diagne 14 maçta 2 gol, Halil Dervişoğlu ise 21 karşılaşmada 3 gol atmıştı. Gomis çıktığı şu ana kadar çıktığı 3 maçta  3 gol atarak Diagne'yi geçerken Halil Dervişoğlu'nu ise yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler