Halil Dervişoğlu, Galatasaray'daki ilk golünü başkentte attı! Muhteşem siftah

02.05.2021 - 21:20 | Son Güncellenme: 02.05.2021 - 21:30

Son dakika spor haberleri... Süper Lig'de Gençlerbirliği ve Galatasaray Ankara'da kozlarını paylaştı. Halil Dervişoğlu attığı gol ile Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

Halil Dervişoğlu, Galatasaray'daki ilk golünü başkentte attı! Muhteşem siftah

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 39. haftasında Galatasaray, Eryaman Stadı’nda Gençlerbirliği’ne konuk oldu. Aslan uzun süre gol bulmakta zorlanırken, ilk yarının son anlarında kilidi açan Halil Dervşoğlu oldu.

 

Cimbom, Dervişoğlu’nun ayağından gelen şık gol ile soyunma odasına 1-0 önde girdi.

 

 

Galatasaray'daki ilk golü

Sarı-kırmızı formayla son haftalarda çok özel performanslar ortaya koyan 1999 doğumlu futbolcu Halil Dervişoğlu, devre arasında katıldığı Galatasaray’da ilk golünü de atmış oldu. Genç futbolcu ara transfer döneminde Brentford'dan 6 aylığına kiralanmıştı.

Bu sene Galatasaray'da gol atan en genç oyuncu

21 yaşındaki oyuncu bu sezon Galatasaray forması ile 8 maçta sahne aldı. Halil attığı bu gol ile bu sezon Galatasaray formasıyla gol atan en genç oyuncu oldu.

 

Halil Dervişoğlu’nun golü nasıl geldi?

Maçın 44. dakikasında Halil Dervişoğlu'nun ceza sahasının dışından sol ayağıyla yaptığı vuruşta top kaleci Nordfeldt'in solundan ağlarla buluştu

Galatasaray Halil Dervişoğlu'nun bonservisini alacak mı?

Lig yarışının yanı sıra gelecek sezonun transfer planlamasına da şimdiden başlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in, Halil'i gelecek sezon da kadroda görmek istediği ve bu durumu raporladığı ifade edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler