Hull City'den Halil Dervişoğlu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi

05.08.2022 - 10:48 | Son Güncellenme: 05.08.2022 - 11:03

Galatasaray ile kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımı Brentford'a dönen Halil Dervişoğlu ile ilgili yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. Detaylar haberimizde...

Hull City'den Halil Dervişoğlu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen 22 yaşındaki milli futbolcu Halil Dervişoğlu, sözleşmesinin sona ermesinin ardından sarı kırmızılı kulüpten ayrılmıştı. Yeni sezon kulübü Brentford ile hazırlanan yıldız futbolcu için Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'den flaş bir hamle geldi.

Hull City'den Halil için resmi teklif

Kadrosuna yeni sezon öncesi Türk futbolcular Ozan Tufan ve Doğukan Sinik'i transfer eden Championship ekibi Halil Dervişoğlu'nu da gündemine almıştı. İngiliz ekibi 22 yaşındaki milli futbolcu için Brentford'a resmi teklif yaptı.

Satın alma opsiyonlu kiralık

Gazeteci Ertan Süzgün'ün sosyal medya hesabından paylaştığı bilgiye göre yeni sezonda Premier Lig'e yükselmeyi hedefleyen Acun Ilıcalı'nın takımı Halil için Premier Lig ekibi Brentford'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.

İlgini Çekebilir
Ozan ve Allahyar'dan sonra yıldız futbolcu da Hull City'ye gidiyor...
Habere Git

İki yıl daha sözleşmesi var

Premier Lig ekibi Brentford ile olan sözleşmesi 2024 Haziran ayı sonunda bitecek olan Halil Dervişoğlu, geçen sezon Galatasaray formasıyla 33 maça çıkarak 5 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan 22 yaşındaki futbolcu A Milli Takım'da da 13 kez oynadı 6 gol ve 3 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler