Halil Dervişoğlu transferinde sona doğru! Kiralık gidiyor...

12.09.2024 - 12:04 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 12:08

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un planları arasında yer almayan Halil Dervişoğlu'nun yeni adresi belli oluyor. Detaylar haberimizde...

Halil Dervişoğlu transferinde sona doğru! Kiralık gidiyor...

Galatasaray'da gözler gelecek oyunculara çevrilmişken gidecek oyuncularda da hareketlilik sürüyor. Sarı-kırmızılılarda santrfor rotasyonunda dördüncü tercihe gerileyen Halil Dervişoğlu'nun kiralık transferi için görüşmeler yürütülüyor.

Kiralık gitmeye sıcak bakıyor

Geçen sezonu Hatayspor'da kiralık olarak tamamlayan Halil de düzenli oynayabileceği bir takıma kiralanmaya sıcak bakıyor.

Çaykur Rizespor transferde bir adım önde

Haber Türk'ün haberine göre; 24 yaşındaki futbolcuyla Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK ilgileniyor. Halli Dervişoğlu'nun kiralık transferinde Çaykur Rizespor bir adım önde bulunuyor.

Maaşının bir kısmını Galatasaray karşılayacak

Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Halil Dervişoğlu'nun yıllık ücretinin bir kısmını Galatasaray'ın karşılaması bekleniyor.

Temmuz 2023'te Brentford'dan 500 bin Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Halil, geçen sezon Galatasaray formasıyla 19 maça çıktı; 4 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Sezonun ikinci yarısını Hatayspor'da geçiren 24 yaşındaki futbolcu 11 maçta rakip fileleri havalandıramadı.

Senin için hazırladığımız haberler