Halil Dervişoğlu'ndan Fenerbahçe'ye transfer göndermesi!

15.09.2021 - 19:05 | Son Güncellenme: 15.09.2021 - 19:11

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Halil Dervişoğlu, Lazio maçı öncesi Fenerbahçe'nin de dahil olduğu transfer süreci hakkında konuştu. İşte detaylar...

Halil Dervişoğlu'ndan Fenerbahçe'ye transfer göndermesi!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaraylı futbolcu Halil Dervişoğlu, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda yarın İtalyan temsilcisi Lazio ile yapacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. Genç golcü, iyi hazırlandıklarını ve galibiyet için oynayacaklarını söyledi. 

Halil Dervişoğlu'nun Telekom'da ilk heyecanı

Dervişoğlu, "Yarınki maç için heyecanlıyım. İlk defa Galatasaray taraftarının önünde olacağım. Takım olarak iyi konsantre olduk, iyi hazırlandık. İnşallah taraftarımızın önünde güzel bir performans sergileyerek galip geleceğiz. Zor bir rakip ama Galatasaray olarak neler yapabileceğimizi biliyoruz. Maça öz güvenli bir şekilde çıkacağız" dedi.

'Benim gelmek istediğim yer Galatasaray'dı'

Geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak kadroya katılan Halil Dervişoğlu, Fenerbahçe'nin de devreye girdiği transferiyle ilgili sorular üzerine, "Geçen sene kiralık olarak geldiğimde güzel bir sezon geçirdim. Takımı ve Galatasaray Kulübünü çok sevdim. Bu sezon gelmek istediğim yer Galatasaray'dı. Bunu da ifade ettim. Burada olduğum için mutluyum. İnşallah güzel bir süreç olur" diye konuştu.

Milli Takım performansını yorumladı

Halil ayrıca, Türk spor kamuoyunun kendisini Galatasaray'dan önce Ümit Milli Takım'dan bildiğini aktararak, "Galatasaray'da şans bulduğum için kendimi gösterebildim. Sonrasında A Milli Takım'a gitmek nasip oldu. Milli takım olarak pek değil ama bireysel olarak iyi bir süreç geçirdiğimi düşünüyorum. Böyle şeyler oyuncuya öz güven getiriyor. İnşallah böyle devam edip iyi bir performans sergilerim." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler