Halil Umut Meler'den Devler Ligi'nde gece damga vuran karar! Ancelotti çılgına döndü

18.09.2024 - 08:42 | Son Güncellenme: 18.09.2024 - 08:58

Real Madrid'de Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında sahasında Stuttgart'ı 3-1 mağlup etti. Gece Halil Umut Meler'in kararı damga vurdu. Detaylar haberimizde...

Halil Umut Meler'den Devler Ligi'nde gece damga vuran karar! Ancelotti çılgına döndü

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonlar Ligi yeni formatıyla start aldı. Bu sezon lig usulü oynanacak Avrupa'nın bir numaralı organizasyonunda son şampiyon Real Madrid, evinde Alman ekibi Stuttgart'ı konuk etti.

Halil Umut Meler yönetti

Bu zorlu mücadeleyi FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler yönetti. Santiago Bernabeu Stadı'nda saat 21.00'de başlayan müsabakada Meler'in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yaptı. Ayrıca müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler'di.

Perdeyi Mbappe açtı

Karşılaşmada gol perdesini 46. dakikada Real Madrid'in Fransız yıldızı Kylian Mbappe açtı. Ev sahibi takım Rüdiger ve Endrick'in golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Stuttgart'ın golü Deniz Undav'dan

Stuttgart'ın golünü ise 68. dakikada Türk asıllı Alman futbolcu Deniz Undav attı. Alman futbolcu, kariyerinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde bir maça çıktı ve gol atma başarısı gösterdi.

Arda Güler kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıktı

Milli futbolcumuz Arda Güler yedek başladığı maçta 75. dakikada oyuna dahil olarak, kariyerinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi maçına çıktı.

Halil Umut meler penaltıyı iptal etti

Öte yandan Halil Umut Meler'in karşılaşmada verdiği bir karar geceye damga vurdu. Meler, mücadelenin 33. dakikasında Rüdiger ile Mittelstadt'ın ceza sahası içindeki pozisyonu sonrası tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Ancak VAR tavsiyesi ile kenara gelerek pozisyonu monitörden izleyen Meler, penaltı kararını iptal etti.

Ancoletti çıldırdı, sert tepki

Öte yandan Halil Umut Meler'in kararı Real Madrid'in İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti'yi adeta çıldırttı. İtalyan hoca karşılaşmanın son düdüğünün ardından Meler ve yardımcılarına yoğun bir itirazda bulundu. O anlar maçın ardından yayıncı kuruluşun kameralarına yansıdı.

Senin için hazırladığımız haberler