Halil Dervişoğlu'ndan Göztepe maçındaki görüntüsüyle ilgili açıklama

Feride Kara
23.02.2022 - 18:25 | Son Güncellenme: 23.02.2022 - 18:52

Galatasaray'ın 3-2 kazandığı Göztepe maçında yedek kulübesinde bulunan ve hakemin VAR'a gitmesi anında tepki vermeyen Halil Dervişoğlu açıklama yaptı.

Halil Dervişoğlu'ndan Göztepe maçındaki görüntüsüyle ilgili açıklama

Galatasaray ile Göztepe maçının uzatma anlarında durum 2-2 devam ederken Galatasaray'a galibiyeti getiren 3. gol öncesi verilen penaltı kararına tüm takım çok sevinirken sevinirken Halil Dervişoğlu'nun yedek kulübesinde tepki vermeden oturması çok konuşulmuştu. 

 

 

Sosyal medya hesabından açıklama

Bu sezon Galatasaray'da 26 karşılaşmaya çıkan Halil Dervişoğlu, 4 gol 1 asistlik performans gösterirken Göztepe maçının ardından çok konuşulan görüntüsü için sosyal medya hesabından bir açıklama yazısı yayınladı. 
 

İlgini Çekebilir
Mbaye Diagne müteahhit oldu! "5 ay içerisinde anahtar teslim daireler"
Habere Git

 Bilinçli veya herhangi bir şahsa karşı olan bir tavır kesinlikle yoktur

"Değerli Galatasaray camiasına ve taraftarlarına, Göztepe maçındaki görüntü nedeniyle bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim.Öncelikle Galatasaray da olmaktan ve bu formayı terletmekten ve Galatasaray'ın bir parçası olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek isterim. Son maçtaki görüntünün sebebinin müsabakada istediğim performansı sergileyememekten ve takıma gerekli katkıyı sağlayamamış olmaktan kaynaklanan yaşadığım üzüntü sebebiyle olmuştur. Bilinçli veya herhangi bir şahsa karşı olan bir tavır kesinlikle yoktur. Oyunda olayım ya da olmayayım, her zaman takımımın kazanmasını ister ve bunun için elimden gelen çabayı sarf ederim ve bundan sonrada edeceğim." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler