Voleybol Haberleri | Halkbank, Graham Vigrass ile yollarını ayırdı!

Ali Bozkurt
06.06.2022 - 20:11 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 20:13

AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Halkbank, orta oyuncu Graham Vigrass ile yollarını ayırdı. Peki Graham Vigrass kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…

Voleybol Haberleri | Halkbank, Graham Vigrass ile yollarını ayırdı!

AJANSSPOR HABER

AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Halkbank, Furkan Aydın ve Selçuk Keskin’den sonra Graham Vigrass’la da yollarını ayırdı. Sosyal medya hesabından ayrılığı açıkladı. İşte Halkbank’ın ayrılık paylaşımı…

Sosyal medyadan ayrılığı duyuran Halkbank, “2021-2022 sezonunda takımımızda görev yapan Kanada’lı oyuncumuz Graham Saxton Vigrass’a teşekkür ediyoruz. Sezon boyunca Halkbank formasını en iyi şekilde temsil eden Vigrass, voleybol kariyerine nokta koyduğu için takımımızdan ayrıldı. Kendisine bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Graham Vigrass kimdir?

1989 doğumlu 205 cm boyundaki başarılı orta oyuncu geçmiş yıllarında The University of Calgary Dinos, Team Canada Full Time Centre, Arago de Sete, Etoile Sportive du Sahel, Arkas Spor, Berlin Recycling Volleys, ONICO Warszawa, Jastrzebski Wegiel, Fenerbahçe ve son olarak Ankara temsilicisi Halkbank’da forma giydi.

Kanadalı orta oyuncu kariyerinde NORCECA Şampiyonlar Kupası, Almanya Bundesliga, U Spor Şampiyonası, BVA Kupası, Türkiye Süper Kupası, Kanada Batı Şampiyonası ve Tunus Kupası’nda altın madalya kazandı.


Graham Vigrass, 8 En İyi Orta Oyuncu, 5 En İyi Blok Yapan Oyuncu ve 2 defa da MVP ödülünün sahibi oldu.

Senin için hazırladığımız haberler