Haluk Korkmaz, Bulgaristan Milli Takımı’nda

30.03.2018 - 17:33 | Son Güncellenme: 30.03.2018 - 17:33

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı yardımcı antrenörü Haluk Korkmaz Bulgaristan Milli Takımı’nda İvan Petkov’un yardımcısı olarak görev yapacak.

2008 yılında Nilüfer Belediyespor’da istatistik antrenörü olarak görev yapmaya başlayan ve Emin İmen’in baş antrenörlüğünde Nilüfer’i Kadınlar Voleybol 1.Ligi’ne çıkartan Haluk Korkmaz, Bulgaristan Milli Takımı Yardımcı antrenörlüğü için sözleşme imzaladı. İki sezondur Bursa Büyükşehir Belediyespor’da yardımcı antrenörlük görevini yapan genç antrenör, Avrupa Ligi ve Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Bulgaristan’da İvan Petkov’un yardımcılığını yapacak.

6 SEZONDUR ÇALIŞIYOR

Bulgaristan’ın Maritza Plovdiv Takımı’nı çalıştıran İvan Petkov, Bulgaristan Milli Takımının başına gelmesinin ardından Bursalı Haluk Korkmaz’la da yardımcılığı için anlaşma sağladı. 2008-2011 yılına kadar Nilüfer Belediyespor’da istatistik antrenörü olarak görev yapan Haluk Korkmaz 2012-2013 sezonunda Büyükşehir Belediyespor’a geçmiş ve son iki sezonda yardımcı antrenör olarak görev yapıyordu.

23 NİSAN’DA KAMPA GİDECEK

Bu sezon Challenge Kupası’nda finale yükselen ve Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde beşincilik mücadelesi verecek olan Bursa Büyükşehir Belediyespor ile önemli başarılara imza atan Haluk Korkmaz, Bulgaristan Milli Takımı ile birlikte Avrupa Ligi ve Dünya Şampiyonası’nda mücadele verecek. 23 Nisan’da Avrupa Ligi için Bulgaristan Milli Takımı ile kampa girecek olan Haluk Korkmaz ayrıca 29 Eylül 20 Ekim tarihlerinde Japonya’da yapılacak Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’nin yer aldığı grupta Bulgaristan benchinde görev yapacak. (Bursa.com)

Senin için hazırladığımız haberler