Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu'nun oğlu Bora Hamamcıoğlu'ndan Paylaşım

12.06.2022 - 20:21 | Son Güncellenme: 12.06.2022 - 20:36

Galatasaray'da Dursun Özbek ile girdiği seçim yarışını kaybeden Eşref Hamamcıoğlu cephesinden açıklama geldi. Başkan adayının oğlu Bora Hamamcıoğlu paylaşım yaptı.

Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu'nun oğlu Bora Hamamcıoğlu'ndan Paylaşım

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminin idari yönden ibra edilmemesi ile başlayan seçim süreci, dün Galatasaray Lisesi'nde son buldu. Eşref Hamamcıoğlu ile Dursun Özbek'in girdiği yarışta kazanan, Özbek oldu.

"Yeni Galatasaray'a elveda"

Daha önce Burak Elmas'a, şimdi ise Dursun Özbek'e kaybeden Eşref Hamamcıoğlu cephesinden sitem dolu bir paylaşım geldi. Başkan adayının oğlu Bora Hamamcıoğlu, "Yeni Galatasaray'a elveda" başlıklı, yazılı bir açıklama yaptı.

"İlkeli bir liderin sistemi yenmesinin imkansız olduğunu öğrendim"

Bora Hamamcıoğlu yazılı açıklamasında, "Dün, ne kadar güçlü, dürüst ve ilkeli olurlarsa olsunlar, bir liderin ve ekibinin kendilerinden taviz vermeden 'sistemi' ve o ya da bu sebepten dolayı, kendi kendilerine çeşitli roller biçerek bu 'sistemin' kayığına binenleri yenmelerinin nasıl imkansız olduğunu üzüntüyle öğrendim." ifadelerini kullandı.

"Sistemin algı makinalarının nasıl sizi yanlış tanıtacaklarını öğrendim"

Bora Hamamcıoğlu, "Dün, 'sistemin algı makinalarının' kendi çıkarları doğrultusunda, siz kendinizi ne kadar doğru ifade etmeye çalışırsanız çalışın, eğer sisteme boyun eğmezseniz, organize bir şekilde sizi topluma aslında hiç olmadığınız gibi nasıl yanlış tanıtacaklarını ve sonunda da nasıl kazanacaklarını üzüntüyle öğrendim." açıklamasını yaptı.

"Geçmişten ders çıkarmayan unutkan çoğunluğun, nefretten beslenenleri tercih edeceklerini öğrendim"

Yazıya şöyle devam edildi: "Dün, geçmişteki hatalı kararlarından asla ders çıkartmayı bilmeyen unutkan çoğunluğun, her seferinde popülistlere, mağduru oynayarak mamur atanlara, kendi çıkarları peşinde koşanlara, parayla her şeyi satın alabileceklerini düşünenlere ve nefretten beslenenlere nasıl inanmayı tercih edeceklerini üzüntüyle öğrentim."

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da şimdi neler olacak? Fatih Terim'in mesajı...
Habere Git

"Ben, daima gurur kaynağım olan aslan babamı gelecekte çocuklarıma ve torunlarıma hep bu süreçteki dik, ilkeli ve mücadeleci duruşuyla anlatacağım." diyen Hamamcıoğlu, "Hayatımın bu en zor, en üzücü ve en yıpratıcı sürecinde ailemizin yanında olan tüm eski ve yeni dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimle..." diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler