Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk'e Çağrı Yaptı

Akın Ungan
12.04.2022 - 22:46 | Son Güncellenme: 12.04.2022 - 23:06

Galatasaray'da başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk'e çağrı yaptı. Hamamcıoğlu, projeleri kamuoyuna açık bir platformda tartışmak istedi.

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk'e Çağrı Yaptı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da yapılan Mali Genel Kurul Toplantısı sonrası Burak Elmas idari yönden ibra edilmedi. İbrasızlığın ardından seçime giden camiada başkanlığa Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk aday oldu.

Eşref Hamamcıoğlu'dan çağrı

Galatasaray'da başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, bir diğer aday Metin Öztürk'e çağrıda bulundu. Hamamcıoğlu, Öztürk'ü tartışmak için kamuoyuna açık bir platforma davet etti.

"Demokrasi adına değerli bir kazanım olur"

Eşref Hamamcıoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Fikri, irfanı ve vicdanı hür insanların bir arada olduğu Kulübümüzde Başkan adaylarının görüş, düşünce ve projelerini kamuoyuna açık bir platformda özgürce tartışmalarının demokrasi adına değerli bir kazanım, ülkemiz için doğru bir örnek olacağına inanıyorum."

İlgini Çekebilir
Metin Öztürk'ten Fatih Terim ve Nuri Şahin açıklaması
Habere Git

Galatasaray Başkanı ne zaman seçilecek?

Galatasaray'da Seçimli Genel Kurul'un, 23 Nisan Pazar günü Galatasaray Lisesi'ndeki Tevfik Fikret Salonu'nda yapılması planlandı. Çoğunluğun sağlanamaması durumunda seçimin, 30 Nisan Cumartesi günü aynı yerde yapılacağı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler