Hami Mandıralı canlı yayında gerçeği açıkladı!

05.11.2019 - 20:02 | Son Güncellenme: 05.11.2019 - 17:56

Hami Mandıralı canlı yayında gerçeği açıkladı!

Teknik direktör Hami Mandıralı, hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi ve gerçeği Radyospor aracılığıyla açıkladı.

Mandıralı, “Hakem Trabzonspor'u doğrayınca Galatasaray lobisi anında 3 Temmuz’u hatırlattı ve "Lig Fenerbahçe için kurgulanıyor" dedi. Sonucunda Kayserispor - Fenerbahçe maçının hakemini korkuttu ve Fenerbahçe'yi de doğrattı” şeklinde bir ifade kullanmadığını dile getirdi.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Hami Mandıralı’nın açıklamaları şu şekilde:

Hami Mandıralı: "Camia ile beni karşı karşıya getirmeye çalışanlar var"

Her sabah kalktığımda yeni bir haberle, sürprizle karşılaşıyorum. Benim ağzımdan çıkmayan şeyleri sanki söylemişim gibi yansıtıyorlar. Gönül verdiğim camiadaki insanlarla, taraftarla beni karşı karşıya getirmek istiyorlar.

Hami Mandıralı: "Ben hayatım boyunca hiçbir camia için böyle laflar söylemedim"

Benim sosyal ağlarla hiçbir bağım yok. Öyle bir hesabım yok. Öncelikle Trabzonspor’a gönül verenler bunu bilsin. Meze bir yemektir. Ben Trabzonspor’un bu şekilde kullanılmasına müsaade etmem. Böyle bir şey der miyim? Ben bildiğim doğruları her zaman söylerim fakat; böyle haberler benim içimi sızlatıyor. Yeni yetme diyeceğimiz insanlar ağıza alınmayacak şeyler yazıyor. Ben hayatım boyunca hiçbir kulüp rengine, taraftarına laf söylemedim. Böyle haberleri kim hangi maksatla yapıyor bilmem. Beni ben yapan kulüp de belli. Ben bir camiaya mâl olmuş bir insanım. Beni camiamla karşı karşıya getirmesinler. Beni tanımayan insanlar, çirkinlikler yapıyor. Böyle haberlere üzülüyorum. Ben bir şey söylersem arkasında dururum.

Hami Mandıralı: "Trabzonspor lige damga vurmaya devam edecektir"

Trabzonspor iyi giderken önemli oyuncular sakatlandı. Bu da takımı etkiledi. Sosa her zaman başaktör oldu. Abdülkadir, Obi Mikel gibi oyuncuların sakatlığı önemliydi. Ama Trabzonspor ateşli ve heyecanlı oynuyor. Tabi ki biraz çekidüzen verilmesi lazım. Kanat oyuncuları açık veriyor. Oyuncu kendi görevini yerine getirmeli. Sakatlar düzelince Trabzonspor daha iyi olacak. Ben Trabzonspor’un daha iyi olacağına inanıyorum. Lige damga vurmaya devam edeceklerdir.

Hami Mandıralı'dan VAR yorumu: "Düzelecek"

VAR, düzelecek. Olumlu bir şey ki tüm Avrupa kullanmaya başladı. Bir oyuncu düşünün; kendi lehine karar veriliyor yine de hakemin üzerine gidiyor. İnsan hata yapar. Fakat; biraz sabırlı ve hoşgörülü olmalıyız. Ülkemizin futbolcularında bu yok. Türkiye’de hakemin konuşmasına bile müsaade etmiyorlar. Hakemler hata yapacak ama bu hakemlerle ligi götüreceğiz. Kendi insanlarımıza sırt çevirirsek işlerini yapamazlar.

Hami Mandıralı: "Benim üzerimden prim yapmasınlar"

Bana fikrimi soranlara söylüyorum. Ancak; sosyal medyada enteresan şeyler oluyor. Herkes bilecek ki Hami Mandıralı böyle şeyler söylemez, yapmaz. İnsanlar beni iyi şekilde tanırken, camialara laf sokan bir insan olarak tanıtmaya çalışıyorlar. Benim işim doğru bildiğim şeyleri söylemek. Teknik adamlık yapacağım. Milli Takım’da izleme komitesinde göreve başladım. Benim üzerimden kimse prim yapmasınlar. Beni de insanların önüne atmasınlar.

Hami Mandıralı: "Milli Takım'da göreve başladım"

A Milli Takım maçlarını izlemeyle yetkiliyim. Daha sonra bu görev tanımı değişebilir. Milli Takım’da artık görevliyim. Ben hiçbir camiaya laf etmiş bir oyuncu olmadım, teknik adam da olmayacağım. Herkes bunu bilsin.

Hami Mandıralı: "Trabzonspor'a Sosa gibi bir ağabey lazım"

Sezon başından beri değerlendirmelerimde Sosa’yı örnek gösterdim. Kendisine bakan bir oyuncu. Beşiktaş’ta kornerden top çıkardığını görmedim. Trabzonspor’da ise böyle. Trabzonspor’a 1 tane ağabey lazım. Ama 1 tane. 5-6 tane olursa sıkıntı olur. Gösterdiği performansı takdir ediyorum. Trabzonspor taraftarları gereken değeri veriyor. Yönetim de sözleşmeyle değer verdiğini göstermiş oluyor.

Senin için hazırladığımız haberler