Hami Mandıralı ve Oktay Derelioğlu yorumladı! Kim kazanır?

01.10.2017 - 10:06 | Son Güncellenme: 01.10.2017 - 10:06

Hami Mandıralı ve Oktay Derelioğlu yorumladı! Kim kazanır?

Takvim Gazetesi'nin iki usta yazarı Oktay Derelioğlu ve Hami Mandıralı, bugün Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş- Trabzonspor maçını değerlendirdi. Beşiktaş ve Trabzonspor'un iki efsane futbolcusu maçın kaderini belirleyecek isimleri belirledi. Derelioğlu, Talisca'ya Trabzon maçında büyük iş düşeceğini belirtirken, Mandıralı ise Sosa ve Burak ikilisinin sonucu etkileyeceği görüşünde…

Beşiktaş-Trabzonspor maçı nasıl sona erer? Nasıl bir maç izleriz?

Beşiktaş maçın favorisi. Ancak sonuç sahada belli oluyor. Beşiktaş hem kadro kalitesi, hem de oyun mantalitesi olarak çok daha iyi. Seyirci faktörünü de eklersek Beşiktaş ağır basıyor. (OKTAY DERELİOĞLU)

Moralli bir Beşiktaş sahada olacak. Trabzonspor ise geçen hafta Alanyaspor'a 4-3 kaybetti. Şurası kesin... Kaliteli bir maç olacak. Trabzonspor sahaya kazanmak için çıkacaktır.(HAMİ MANDIRALI)

Hangi yıldızlar öne çıkar?

Beşiktaş'ta Talisca, Cenk ve Babel, Trabzonspor maçının anahtar oyuncuları olacaktır... Burası kesin... Özellikle Oğuzhan'ın yokluğunda Talisca'ya büyük sorumluluk düşüyor.(OKTAY DERELİOĞLU)

Trabzon kazanmak istiyorsa topa sahip olmalı... Sosa, 10 numara bölgesinde oynamalı. Duran toplar ve Burak'a atacağı paslar maçın skorunu etkileyecektir. Trabzon'un kozu Sosa ve Burak.(HAMİ MANDIRALI)

Beşiktaş'ın eksikleri maçı nasıl etkiler?

Quaresma ve Oğuzhan'ın yokluğu fazla önemli değil. Quaresma'nın yerine Lens, Oğuzhan'ın yerine Tolgay oynar. Bir tek Atiba'nın yokluğu önemli. Beşiktaş onu Trabzon'a karşı arayacaktır.(OKTAY DERELİOĞLU)

Öncelikle Beşiktaş'ın çok güçlü bir kadrosu var. Quaresma, Oğuzhan ve Atiba'nın olmaması tabii ki Beşiktaş'ı etkiler. Ancak, onun yerine oynayacak isimler de iyi. Örneğin Lens gibi..(HAMİ MANDIRALI)

Senin için hazırladığımız haberler