Hami Mandıralı'dan Ersun Yanal'a sert sözler!

29.12.2017 - 15:48 | Son Güncellenme: 29.12.2017 - 15:48

Hami Mandıralı'dan Ersun Yanal'a sert sözler!

Trabzonspor'un efsane ismi Hami Mandıralı, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Mandıralı, Bordo Mavili takımın eski teknik direktörü Ersun Yanal hakkında ise "Kucka varken Jose Sosa neden alındı? Sosa Ersun Yanal'ın Trabzonspor'a en büyük kazığıdır" ifadelerini kullandı. 

Teknik direktör Hami Mandıralı, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 

Mandıralı'nın röportajından önemli satır başları:

Göztepe ve Kayserispor ligin flaş takımı oldu!

Süper Lig bu sezon başladığı zaman 4-5 takımla geçti. Göztepe ve Kayserispor ligin flaş takımları oldu. Dört büyük takıma bakıldığında herkes yarışın içinde Başakşehir lider oldu . Trabzonspor lige iyi başlamadı ama sonrasında toparlandı, puan aldı, iyi bir yere geldi ve zirveye ortak oldu. Sonuç olarak takımlar arzu ettikleri puanları topladılar.

Jahovic sözleri

2. yarı daha keyifli geçecek. TFF 1. Lig'de keyifli maçlar oldu ama çok hoca kıyımı oldu, göze hoş gelen futbol olmadı. Jahoviç çok güçlü bir isim, bu sezon lige damgasını vurdu. Fakat büyük takımlarda oynamak çok farklı iş.

Volkan Şen'in dönmesi yanlış!

3 puanlık sistemde Trabzonspor durumu zirve için kapanabilir. Başarı yakalamak için bazı oyunculardan vazgeçmek lazım. Rıza Hoca bir önlem alacaktır. Trabzonspor iyi transferler yaparsa ligde önemli bir yere gelecektir. Volkan Şen, Trabzonspor'da kendisine yapılan tezahüratlardan sonra başında bir hoca varken sahada takımını terketmesi doğru olmamıştı. Şimdi 'Bir borcum var' diyerek takıma dönmesi yanlış.

Yanal'ın en büyük kazığı Sosa!

Kucka varken Sosa neden alındı? Sosa, Ersun Yanal'ın en büyük kazığıdır. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir'in başarılı performanslarını sürdüreceğini düşünüyorum .Gösterecekleri performansa bakmak lazım. Rıza Hoca'ya sahip çıkmak lazım. Soner Genç Mili Takım'dan beri oyuncumuz .Onu karşıma aldım ve konuştum, 'Oynayabileceğin bir takıma git' dedim. O da Akhisarspor'a gitti. Başarılı oldu. Galatasaray gibi bir camiada oynamak kolay değil. 

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ. )

Senin için hazırladığımız haberler