Hami Mandıralı'dan Trabzonspor'a dair çarpıcı açıklamalar!

28.09.2017 - 17:35 | Son Güncellenme: 28.09.2017 - 17:35

Hami Mandıralı'dan Trabzonspor'a dair çarpıcı açıklamalar!

AJANSSPOR - Trabzonspor'un efsane futbolcusu ve eski teknik direktörü Hami Mandıralı, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulundu.

Öne çıkanlar şu şekilde:

Beşiktaş maçı ile beklentiniz nedir?

"Öncelikle Beşiktaş'ı kutluyorum. Müthiş oynadılar. Beşiktaş camiasını kutluyorum. Beşiktaş çok formda bir takım."

Beşiktaş, derbiden sonra oynayacakları mücadelede yorgunluk yaşar mı?

"Büyük oyuncuysan iki saat dinlenirsen her şey gider. Yorgunluk fiaan ortada kalmaz. Şu an oyuncular çok profesyonel. Trabzonspor'da ben de iki defa hocalık yaptım .Çok iyi kadro kuruldu. Ancak futbol istenen seviyede değil. Camiayı üzüyor."

İstenilen sonuç çıkmazsa teknik direktör değişikliğine gidilir mi?

"Başarı olmadığı yerde konuşulur bunlar. Hocaların, oyuncuların takımların performansı konuşulur.Türkiye'de futbolda başarı sadece 'şampiyonluk' diye söylenir. Başkanlardan hocamızın yanındayız ifadesini kullanmalarını bekliyorum. Muharrem Usta bütün iyi oyuncuları Trabzonspor'a aldı. Bunun için çok borca girdi. Sportif başarı olmazsa eleştiriler kaçınılmaz olur. İstikrar için sayın başkan bunları söylemelidir.Hafta sonu alınacak mağlubiyetle insanlarda soru işaretleri devam eder."

Trabzonspor yenilgi alırsa, Ersun Yanal ile yollar ayrılır mı?

"Başkanın aldığı tavır çok önemli. Bu teknik direktör giderse ne gibi kazanımlar veya kayıplar meydana gelir. Trabzonspor'un galip gelebilecek gücü olduğunu düşünüyorum."

Trabzonspor nasıl oynamalıdır?

"Kaliteli özel oyuncular var. Yusuf Yazıcı da iyi ve Abdülkadir de çok iyi oynuyor. Hiç katkı sağlamayan oyuncular bu oyuncuların yerine giriyor ve bu durum Trabzonspor'a puan kayıplarına neden oluyor. Topun Trabzonspor'da kalması gerekir. Rodallega gibi klas oyuncu var. Alternatifleri değerlendirmek lazım. Bu alternatifleri değerlendirirse galibiyet şansı yüksek. Trabzonspor'un yarışı devam eder."

"Teknik direktör performansı lazım..."

"Trabzonspor'da malzeme var. Teknik direktör performansı lazım özetle .Türkiyede, Ersun yanal şöyle yetenekli böyle, yetenekli diye bakmıyorlar. Direkt skora bakıyorlar.Doğru oyuncularla devam etmesi lazım. Çoğunluk böyle düşünüyor. Hocanın tercihleri Trabzonspor'un kaderini değiştirir. Takımla Ersun Yanal arasında bir iletişim problemi görmedim. Yorum yapamam. Sosa rakip kaleye yakın oynamalıdır. Çok genç bir oyuncu değil. Rakip kaleye oynarsa takıma daha fazla katkıda bulunur."

Senin için hazırladığımız haberler