Hami Mandıralı'dan transfer yasağı ve şampiyonluk sözleri!

18.01.2019 - 14:11 | Son Güncellenme: 18.01.2019 - 17:11

Hami Mandıralı'dan transfer yasağı ve şampiyonluk sözleri!

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Hami Mandıralı, bordo-mavililerin gündemine dair dikkat çeken açıklamalar yaptı. Radyospor'da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç'in sorularını yanıtlayan Mandıralı'nın açıklamaları şu şekilde;

"Oğuz Çetin'in dönüşü önemli"

Türk futbolunun bütün şampiyonalarda yer almasını istiyoruz. Türk futbolunun kalkınması için hepimizin destek olması lazım. Bildiğim kadarıyla Oğuz Çetin, Milli Takıma Koordinatör olarak geri dönüş yapmış. Oğuz ağabeyin dönmesi bence çok önemli. Duruşu, adamlığı ve uzlaştırıcı yapısıyla milli takıma çok şey katacaktır. Kendisi proje insanıdır. Hem kendi adına, hem futbolumuz hem de gelecek nesiller adına önemli şeyler yapacak. Altyapıya ağırlık vermemiz lazım. Bunları konuşmamız lazım. Kurtuluşumuz gençlerimiz. Gençlerimize destek olmalıyız.

"Trabzonspor gençlere inanarak yarışın içinde olacaktır"

Balıkesirspor ile oynanan kupa maçını izlerken omurgadaki eksikleri gördük. Sosa ve Onazi önemli oyuncular. Trabzonspor formasının ağırlığı var ama bu maç insanları yanıltmasın. Bu iki oyuncunun katacakları çok önemliydi. Ama mevcut kadrosuna ve gençlere inanarak Trabzonspor yarışın içinde olmaya çalışacaktır. Başka bir şansı da yok. Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak da önemli olacak.  Transfer yasağı keşke olmasaydı. Trabzonspor daha da güçlenebilirdi.

"Başakşehir takım gibi oynuyor ve nokta atışı yapıyor"

Abdullah Avcı’ya başkan Gümüşdağ büyük güven duyuyor. Sadece onunla çalışıyor. Avcı da çok iyi bu beklentilere yanıt veriyor. Transferde nokta atışı yapıyorlar. Robinho ve Serdar Taşçı önemli oyuncular. Bazen transferler tutmayabilir ama tutacağına inandıkları için aldılar. Başakşehir takım gibi oynuyor ve neler yapacağını biliyor. Kimse takımın üzerinde kendisini görmüyor. Böyle aile ortamı oluşturmak önemlidir.

Trabzonspor - Başakşehir maçını kim kazanır?

Başakşehir güçlü bir takım. 4 büyük takıma karşı ortaya koydukları performans ortada. Zor bir maç olacak. Fakat; keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. İki transfer çabuk adapte olursa daha da güçlü bir Başakşehir izleriz.

"Şampiyonluk her şey değildir"

Ünal Karaman elbette Trabzonspor’da başarılı olmak istiyor. Genç oyunculara da şans veriyor. Abdülkadir’in son maçlarda performansı iyi. Yusuf’un da performansını yükseltmesi lazım. Diğer hocalar da gençlere güvensin. Şampiyonluk her şey değildir. Bazen genç oyunculara güvenirsiniz ve geleceği kurtarırsınız. Trabzonspor’un gençler konusunda gidişatı iyi. Umarım diğer takımlar da genç oyunculara güvenir ve Türk futbolunun geleceği kurtarılır.

Senin için hazırladığımız haberler