Hamilton: "Ferrari'ye hayranım"

26.11.2020 - 16:52 | Son Güncellenme: 26.11.2020 - 16:59

Son yıllarda Formula 1'e damgasını vuran Mercedes pilotu Lewis Hamilton, her zaman bir Ferrari hayranı olduğunu ifade etti. GQ'a konuşan efsane pilot Hamilton, Mercedes'le henüz yeni sözleşme yapmadı. Hamilton, gelecek sezon Ferrari'yle mi yarışa katılacak yoksa takımı Mercedes'le yola devam mı edecek? İşte tüm detaylar...

Hamilton: "Ferrari'ye hayranım"

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Formula 1'de 7 kez şampiyonluğa ulaşan Britanyalı pilot Lewis Hamilton, Formula 1 takımlarından Scuderia Ferrari'nin harika bir renge sahip olduğunu belirtti ancak Mercedes'in kendisine sunduklarının daha ilgi çekici olduğunu düşünüyor.

Gelecek sezon Ferrari'yle anlaşma yapacağı dedikodularına Hamilton "Sanırım Ferrari olayı olmayacak. Aslında Ferrari için her zaman olumluyum. Çünkü Michael'ın orada kazanmasını izledim. Ben her zaman bir Ferrari hayranı oldum. Hatta aldığım ilk arabalardan birinin bir Ferrari olduğunu hatırlıyorum" ifadelerini kullandı.

Mercedes mi Ferrari mi?

Büyük Britanyalı pilot Hamilton, Ferrari'nin aksine Mercedes'in daha uzun vadeli ve hatta ömür boyu sürebilecek bir ortaklık olduğunu belirtirken, Alman ekibinde kalacağını işaret etti. Lewis Hamilton, sezonun bitiminde Mercedes'le oturup her iki taraf içinde sağlıklı ve güzel bir karar verebileceği değerlendirmesinde bulundu.

Patronumuz Toto Wolff, farklı biri

Mercedes AMG F1 takımı patronu Toto Wolff’un, dar görüşlü yöneticilerden farklı olduğunu belirten Hamilton, "Mercedes’te kendimi özgür hissediyorum. Takım, daha esnek ve çekici bir marka haline gelmeye başlıyor" şeklinde konuştu.

 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler