Hamilton: "İkinci olduğum için gerçekten minnettarım"

Orhan Gülek
08.11.2021 - 00:22 | Son Güncellenme: 08.11.2021 - 00:27

Son dakika Formula 1 haberleri... Mercedes pilotu Lewis Hamilton, Meksika GP'yi ikinci sırada tamamladığı için mutlu olduğunu söyledi.

Hamilton: "İkinci olduğum için gerçekten minnettarım"

AJANSSPOR - HABER

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 18. ayağı Meksika Grand Prix'sinde Red Bull-Honda takımının Hollandalı pilotu Max Verstappen birinci oldu.

Yarışa ikinci sıradan başlayan ve tüm yarış Verstappen'in temposunda gitmekte zorlanan Hamilton ise Perez'in son turlardaki baskısına rağmen yerini korudu ve damalı bayrağı ikinci sırada gördü.

Hamilton: "Kesinlikle her şeyimi verdim"

Yarış sonrası değerlendirmelerde bulunan Hamilton, "Öncelikle Max'i tebrik ediyorum. Bu hafta sonu araçları çok üstündü ve bu konuda yapabileceğimiz hiçbir şey yoktu. Kesinlikle her şeyimi verdim ve sonunda Sergio ile harika bir mücadelemiz oldu. Yine de ikinci olduğum için gerçekten minnettarım." dedi.

"Sergio çok gerideydi ancak farkı kapatmayı başardı"

İkincilik pozisyonunu korumak için yoğun çaba harcadığını dile getiren İngiliz pilot "Daha önce birçok kez baskı altında kaldım. Bu açıdan pozisyonu korumak kolay oldu. Ancak bu, araçlarının ne kadar hızlı olduğunu gösterdi. Sergio çok gerideydi ancak farkı kapatmayı başardı. O, harika bir iş çıkardı. Baskı oluşturdu ve zorlamaya devam etti. Ancak gerçekten yarıştan keyif aldım." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler