Hamilton’ın Türk sevgilisinden itiraflar

Orhan Gülek
23.07.2021 - 17:01 | Son Güncellenme: 23.07.2021 - 17:23

2007 yılında dünyaca ünlü Formula 1 pilotu Hamilton'la 10 ay birliktelik yaşayan Cemre Mirel'in yatak odasında yaşadığı sırları yeniden gündem oldu. İşte Cemre Mirel'in olay röportajı

Hamilton’ın Türk sevgilisinden itiraflar

AJANSSPOR - HABER

F1'in en iyi pilotları arasında gösterilen Lewis Hamilton'ın çalkantılı özel hayatıyla ilgili ilginç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. 2007 yılında Hamilton'la 10 ay birliktelik yaşayan Cemre Mirel'in İngiliz pilotla yatak odasında yaşadığı sırlar yeniden gündem oldu. Mirel röportajında, "Gece kulübünde tanıştık. Onu tanımıyordum. Benimle McLaren arabasında sevişmek istedi. Sekreter kılığına girmemi istiyordu ve çıplak vücudumdan meyve yemek istedi" diye sırlarından bahsetti.

Lewis Hamilton'ın kariyerinin başlarındayken Londra'da bir gece kulübünde tanıştığı Türk kızı Cemre Mirel'le 10 ay birliktelik yaşadığı ortaya çıktı. Mirel'in o dönemde verdiği röportaj Hamilton'ın zirveye çıkmasıyla gündeme düştü. 20 yaşındayken Hamilton'la ilişki yaşayan Cemre Mirel, o dönem yatak odasındaki özelleriyle ilgili de birçok detay paylaşmış.

İşte o röportaj:

 

"Siyah Mercedes'te birlikte olmak istedi"

"McLaren takımı tarafından verilen siyah bir Mercedes'te benimle birlikte olmak istedi ama bunu kabul etmedik. Sürekli ilişki fantezileriyle ilgili SMS gönderirdi. Özellikle sekreter kılığına girmemi arzu ediyordu. Çıplak vücudumdan bir şeyler yemeye bayılırdı.

"Temizlik hastası"

Sürekli duş almamı istiyordu. Pedikür yaptırmamı isterdi ve hep ayaklarımın bakımlı olup olmadığını kontrol ederdi. Gözlerimi bağlar ve vücudumla oynardı. Çıplak vücudumdan meyve yemeye bayılırdı.

"Bana 'Lezzetli Türk lokumu' derdi"

Sinema salonunda birlikte olmayı çok istedi ama bunu yapmadım. Bana 'Lezzetli Türk lokumu' derdi.

"Şüphelerim vardı"

Sonsuza kadar onunla olmak isterdim ama çalışması buna fırsat vermedi. Bana hayatımdaki tek kadınsın derdi ama şüphelerim vardı. Ama yine de bana kendimi özel hissettirdi."

Senin için hazırladığımız haberler