İskoçya - Ukrayna: 3-0 (Maç Sonucu - Özet)

Akın Ungan
21.09.2022 - 23:39 | Son Güncellenme: 22.09.2022 - 00:02

UEFA Uluslar Ligi'nde İskoçya ile Ukrayna karşılaştı. Ev sahibi İskoçya maçı 3-0 kazandı. Bu sonuçla İskoçlar 1. sırada, Ukrayna ise 2. sırada yer aldı.

İskoçya - Ukrayna: 3-0 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

UEFA Uluslar B Ligi 1. Grup'ta İskoçya ile Ukrayna karşı karşıya geldi. Hampden Park'ta oynanan maçı ev sahibi İskoçya 3-0 kazanmayı başardı. Bu sonuç ile İskoçlar, grupta liderliği alırken, Ukrayna ise 2. sırada kaldı.

İskoçlar lider, Ukrayna ilk kez yenildi

Oynanan 4 maçın 3'ünde kazanan tarafta yer alan İskoçya, gruptaki ilerleyişine devam etti. Yalnızca 1 mağlubiyet alan İskoçlar, 9 puan ile 1. sırada bulundu. Gruptaki ilk yenilgisini alan Ukrayna ise 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti ve topladıkları 7 puan ile 2. sırada yer aldı.

Perde 70'te açıldı

İskoçya ile Ukrayna arasındaki mücadelede gol perdesi 70. dakikada açıldı. Zorlu karşılaşmada ev sahibi ekip, McGinn'in golüyle öne geçti. Adams, penaltı noktası üzerinden şutunu çekti. Top savunmadan döndü. Dönen topu ceza sahasında, önünde bulan McGinn, sol çaprazdan köşeye vurdu. Top ağlarla buluştu.

Oyuna girdi, 10 dakikada 2 gol attı

Karşılaşmanın 77. dakikasında Adams'ın yerine oyuna giren Lyndon Dykes, geceye damga vuran isim oldu. Dykes, 10 dakikada 2 kez fileleri havalandırmayı başardı. 26 yaşındaki forvetin ilk golü 80. dakikada geldi. Sol kanatta kazanılan köşe vuruşunu Fraser kullandı. Altı pasın önünden kafayı vuran Dykes kalecinin solundan topu ağlara gönderdi.

İlgini Çekebilir
Ahmetcan Kaplan'dan kötü haber! Kadrodan çıkarıldı
Habere Git

İlk golünün kopyası!

Dykes, 87. dakikada yeniden sahneye çıktı. İskoçya'nın ikinci golünde olduğu gibi yine sol kanattan korneri kullanan Fraser, topu çok iyi yükselen Dykes ile buluşturdu. Güzel bir kafa vuruşu yapan Dykes ise kalecinin solundan topu ağlarla buluşturdu.

Senin için hazırladığımız haberler