Hamraoui'ye saldırı girişimi Abidal ailesini dağıtıyor

21.11.2021 - 11:21 | Son Güncellenme: 21.11.2021 - 11:49

PSG'li kadın futbolcu Kheira Hamraoui'ye saldırı olayına adları karışan Barcelona'nın eski futbolcusu Eric Abidal'in eşi Hayet Abidal'in evlilikleri bitmek üzere.

Hamraoui'ye saldırı girişimi Abidal ailesini dağıtıyor

Eric Abidal'in eşi Hayet Abidal boşanma davası açıyor.

Ntv Spor'un haberine göre; Hayet Abidal, kendisini Paris Saint-Germain'li kadın futbolcu Kheira Hamraoui ile aldattığını söylediği eşi Eric Abidal'e boşanma davası açıyor. Hayet'in, eşinin Hamrauoi ile yasak ilişki yaşadığı için bu kararı aldığı iddia ediliyor.

İlgini Çekebilir
Kan donduran saldırıda yeni iddia! Eric Abidal'ın...
Habere Git

Hayet'in avukatı açıklama yaptı

Hayet Abidal'in avukatı Nicholas Sellupica'nın yaptığı açıklamada, "Hayet Abidal, lekelenen namusunu ve itibarını temizlemenin peşinde. Mağdur olduğu davada bir an önce sesini duyurmak istiyor" dedi.

Ne olmuştu!

Eric Abidal'ın Paris Saint-Germain'in kadın takımı oyuncusu Kheira Hamraoui'ye yapılan saldırıyla ilgili adı soruşturmaya karışmıştı. Polis olayla ilgili bir telefon sim kartının Abidal üzerine kayıtlı olduğunu tespit etmişti.

Hamraoui'ye saldıran kişilerin Fransız futbolcuyu, evli erkeklerle birlikte olmakla suçladıkları ve darp ettikleri kaydedildi.

Saldırı emrini Hayet Abidal verdi iddiası

Hamraoui'nin saldırıdan bir gün sonra Abidal'ı aradığı aktarılmıştı. Fransa basını Eric Abidal ve Hamraoui'nin yasak ilişkisi nedeniyle Hayet Abidal'in saldırı emrinden sorumlu tutulduğunu yazmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler