Marek Hamsik'in rol aldığı kamu spotu 1 saat 1 milyon izlendi

18.02.2022 - 12:25 | Son Güncellenme: 18.02.2022 - 12:53

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik, su krizine yönelik kamu spotunda rol aldı. Videoda, Karadeniz ekibinin logosundaki 5 yıldız dikkat çekti! Detaylar haberimizde...

Marek Hamsik'in rol aldığı kamu spotu 1 saat 1 milyon izlendi

Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı 34 yaşındaki 'Grande' lakaplı Slovak yıldızı Marek Hamsik, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı 2050 yılında yaşanması beklenen su krizine yönelik kamu spotunda rol aldı.

Kısa sürede 1 milyon izlenmeye ulaştı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yayınlanan Marek Hamsik'in rol aldığı kamu stopu twitter üzerinden bir kaç saat içinde 1 milyon izlenmeye ulaşırken, binlerce de beğeni aldı. 

Marek'in kızı ve torunu

Videoda, 2050 yılında bir kız çocuğu eşliğinde dünyanın yaşadığı su skınıtısına yer verilirken, 2022 yılında Marek Hamsik'in kızına “Eğer gelecekteki çocukların da susuz kalmamasını istiyorsan, dişlerini fırçalarken mutlaka suyu kapatmalısın. Unutma dünyanın sana ihtiyacı var” şeklinde öğüt verdiği görülüyor. Videonun ilerleyen bölümünde ise 2050 yılında yaşadığı gösterilen kız çocuğunun Hamsik'in torunu olduğu ortaya çıkıyor. 

 

İşte Hamsik'in rol aldığı kamu spotu...

 

Trabzonspor logosunda 25 şampiyonluk

Videonun ilk kısmında 2050 yılındaki Marek Hamsik'in torunu olduğu anlaşılan kız çocuğunun arkasında yer alan Trabzonspor ambleminin 5 yıldızlı olduğu görülüyor. Süper Lig'de her 5 şampiyonluk için bir yıldız verilirken, videoya göre 2050 yılında Trabzonspor'un en az 25 şampiyonluğu olacak.  

"Kişisel su tasarrufu ile dünyayı ve geleceğimizi kurtarabiliriz"

Kamu spotunun son kısmında ise "Uzmanlara göre 2050 yılında 5 milyar insan su kıtlığına maruz kalacak. İklim değişikliği ile etkin mücadele ve kişisel su tasarrufu ile dünyayı ve geleceğimizi kurtarabiliriz" ifadeleri yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler