Trabzonspor'dan Marek Hamsik, Napoli'ye Kim Min-Jae Transferinde Tavsiye Verdi

Akın Ungan
14.07.2022 - 16:06 | Son Güncellenme: 14.07.2022 - 16:13

Trabzonspor'dan Marek Hamsik, Kalidou Koulibaly'nin Chelsea transferine hazırlanan Napoli'ye Fenerbahçeli Kim Min-Jae'yi tavsiye etti. İşte detaylar...

Trabzonspor'dan Marek Hamsik, Napoli'ye Kim Min-Jae Transferinde Tavsiye Verdi

Trabzonspor'un yıldızı Marek Hamsik, eski takımı Napoli'ye stoper transferi konusunda tavsiye verdi. Hamsik, Fenerbahçe'nin genç stoperi Kim Min-Jae'nin Kalidou Koulibaly'den doğan boşluğu doldurabileceğini söyledi.

Kalidou Koulibaly Chelsea'ye yakın

Kalidou Koulibaly'i Premier Lig ekiplerinden Chelsea'ye göndermeye hazırlanan Napoli, stoper arayışlarına devam ediyor. Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Kim Min-Jae'yi listesine alan İtalyanlar, eski yıldızından değerli bir tavsiye aldı.

Hamsik'ten Kim tavsiyesi

Fanatik'in aktardığı habere göre konuya ilişkin Radio Marte'ye konuşan Marek Hamsik, "Kalidou Koulibaly'nin ayrılması durumunda yerini doldurmak zor olacak. O dünyanın en iyi savunma oyuncularından biri. Ancak Kim'in iyi bir sezon geçirdiğini ve fiziksel olarak güçlü bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca çok iyi bir ayağı var" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin 9 sancısı!
Habere Git

Geçtiğimiz sezon başında BJ Guoan takımından Fenerbahçe'ye 3 milyon Euro karşılığında transfer olan 25 yaşındaki Kim Min-Jae, 39 karşılaşmada göre aldı. Güney Koreli stoper, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler