"Hamza Barry'nin kalmasını istiyoruz"

04.06.2020 - 14:51 | Son Güncellenme: 04.06.2020 - 14:56

Hajduk Split'i çalıştıran Igor Tudor, Fenerbahçe'nin gündemindeki teknik direktör Nenad Bjelica ve Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Hamza Barry hakkında konuştu. Hamza Barry kimdir? Hamza Barry'nin performansı nasıl? Tüm detaylar haberimizde...

"Hamza Barry'nin kalmasını istiyoruz"

Hajduk Split'i çalıştıran Igor Tudor, Fenerbahçe'nin gündemindeki teknik direktör Nenad Bjelica ve Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Hamza Barry hakkında konuştu.

Bir dönem Karabükspor ve Galatasaray'da görev yapan, Ocak 2020'de Hajduk Split'in başına geçen Igor Tudor, Hırvat basınına açıklamalar yaptı.

Bjelica sözleri

Son olarak Dinamo Zagreb'i çalıştıran ve Fenerbahçe ile görüşmeler yapan vatandaşı Nenad Bjelica hakkında konuşan Tudor, "Nenad Bjelica harika bir teknik direktör. Asla uyumayan bir rakip, sürekli süprizler yapıyor ve sizi şaşırtıyor" ifadesini kullandı.

Hamza Barry kalacak mı?

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve Beşiktaş ile anlaşma sağladığı belirtilen orta saha Hamza Barry'nin takımda kalmasını istediğini söyleyen Hırvat teknik adam, "Beğendiğim bir oyuncu. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Benim isteğim ve kulübün arzusu Hamza'nın kalması yönünde. Şu ana kadar anlaşamadık. İki ay daha oynayacak, sezon sonuna kadar burada olacağı için mutluyum" dedi. 

Hamza Barry kimdir?

Yaş: 25

Boy: 1.75

Uyruk: Gambiya

Mevki: Orta saha

Güncel kulüp: Hajduk Split

Sözleşme bitiş tarihi: 30.06.2020

Güncel piyasa değeri: 800 bin Euro

Oynadığı takımlar: GPA, valetta, Apollon Limassol, Maccabi Netanya, Hapoel Tel Aviv

Hamza Barry'nin performansı

Bu sezon Hajduk formasıyla 27 resmi maça çıkan 25 yaşındaki merkez orta saha Barry, 1 gol 4 asistlik bir performans sergiledi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler