Başakşehir'de Hamza Güreler ile Piatek galibiyetin sırrını açıkladı

02.08.2024 - 09:00 | Son Güncellenme: 02.08.2024 - 09:05

Başakşehir'de Hamza Güreler ile Krzysztof Piatek, La Fiorita'yı 4-0 mağlup ederek tur atladıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Başakşehir'de Hamza Güreler ile Piatek galibiyetin sırrını açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Başakşehir'in La Fiorita'yı 4-0 mağlup ederek tur atladıkları maçta takımının 3. golünü kaydeden Hamza Güreler ile yıldız futbolcu Krzysztof Piatek maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Hamza Güreler: "Bu kulüpte olduğum için çok mutluyum"

İlk olarak söz alan ve çok mutlu olduğunu söyleyen Hamza Güreler, "Benim için aşırı mutluluk verici ve önemli bir şey. Bu kulüpte olduğum için çok mutluyum. Çağdaş Hocam beni destekliyor, ona da teşekkür ediyorum. Bende emeği çok büyük. Çok mutluyum, inşallah devamı gelir." dedi.

18 yaşındaki genç futbolcu, önceliklerinin gruplara kalmak olduğunu söylerek "İlk hedefimiz gruplara kalmak. Başakşehir, her zaman turnuvalarda boy göstermiş bir takım. İlk önceliğimiz gruplara kalmak. Sonra da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Piatek: “Hedefimiz belli”

Krzysztof Piatek ise yaptığı açıklamada, "Bizim için iyi bir test maçı oldu. Ben de takıma katılalı iki hafta oldu. Yavaş yavaş ritmimi bulmaya çalışıyorum. Hedefimiz belli, hedefimize gitmeye çalışıyoruz." dedi.

Başarılı forvet, "3 kulvara da hazır olduğumuzu düşünüyorum. Başakşehir, sahada ve kulübede olsun kaliteli oyunculara sahip. Bu yüzden 3 kulvara da hazır olduğumuzu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler