Hamza Hamzaoğlu "Benim için sürpriz olmadı"

12.12.2020 - 21:45 | Son Güncellenme: 12.12.2020 - 21:49

Süper Lig’in 12. haftasında Yeni Malatyaspor Fenerbahçe'ye konuk oldu. Kadıköy'de muhteşem bir performans gösteren kaplanlar, Fenerbahçe 3-0 yendi. Maç sonrası açıklama yapan Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımda istenilen herşey sahaya yansıtıldığını ifade etti. İşte detaylar...

Hamza Hamzaoğlu "Benim için sürpriz olmadı"

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz sezon küme düşen ancak TFF'nin aldığı kararla ligde kalan Yeni Malatyaspor, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. Maç sonrası basın mensuplarına verdiği demeçte Hamzaoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Haftalardır hayal ettiğimiz şeyleri bugün gerçekleştirdik. Düşündüğümüz her şeyi uygulayabildik. Her gün daha iyiye gidiyoruz. Maç öncesi sakin ve bugün buradan iyi sonuçla ayrılacağımıza inanıyordum. Oyuncularımı tebrik ediyorum, inanılmaz bir mücadele ortaya koydular. Öne geçtikleri için geri çekilmediler. Bu sonuç maç öncesi de sorsaydınız benim için sürpriz olmazdı ama kaybedebilirdik de. Fenerbahçe daha iyi oynayabilirdi. Ancak bugün biz istediklerimizi sahaya yansıttık."

"Oyuncularım için yazılanlar bizi üzüyor"

"İyi oyuncularımız var. Bu maçtan sonra reyting çıkaracak çok şeyler söylebnebilir ama ben yine susacağım. İnşallah bu maçtan herkes kendisine bir şeyler çıkarır. Bireysel değerlendirmeye girmek istemiyorum. Kimseye kızmıyorum, kimseye de düşmanlığım yok ama sadecde üzülüyorum. Ülkemizde bir şey yapmaya çalışan insanları engellemek isteyen bir merci var. Sosyal medyayı iyi kullanırdan iyi bir şey ama kötü kulanırsan insanlar peşinde gitmeyi seviyor. Oyuncularım için yazılanlar bizi üzüyor. Doğru bildiğimizden vazgeçmeyeceğiz."

"Ben oyuncularımdan memnunum"

Hatalar olacaksa bizim kararlarımızdan olsun. Başka şeylerden dolayı hata yaparsak bunun altında duramayız. Ben oyuncularımdan memnunum. Umut ve Kubilay Malatya basınında eleştiriliyor. Taraftar tarafından yerden yere vuruluyor. Umarım bunlar düzelir ve herkes kendisine pay çıkarır."

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler