Hamza Hamzaoğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması!

23.10.2018 - 00:46 | Son Güncellenme: 23.10.2018 - 03:46

Hamza Hamzaoğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması!

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Beyaz TV'ye konuştu. Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Fenerbahçe'den gelen bir teklif var mı?

Bana Fenerbahçe’den gelen resmi bir teklif yok. Fenerbahçe tarafından düşünülmek beni mutlu eder.

Ben Galatasaray ile özdeşleşmiş birisi ve teknik direktörüm. Normal şartlarda her kulüpte çalışmam gerekir. Galatasaray’da teknik direktörlük yaptım ve futbol oynadım. Fenerbahçe’ye geçip onları da üzmek istemem. 

Fenerbahçe bir değişim yaşıyor ve bu değişimler sancılı olur. Biraz sabırlı ve anlayışlı olmak gerektiğini düşünüyorum. Cocu’nun Aykut Hoca’nın ekibiyle devam etmesi bana göre çok doğru değildi. Bu bir değişim süreci. Bir taraf, oraya gidip başarı yakalamak istiyor. Şu an için mümkün değil. İnşallah hoca değiştirmeye gerek kalmadan eski günlerine dönerler. Olmazsa da Fenerbahçe'nin içinde çok değerli hocalar da var.

'Çocukken Fenerbahçe'yi tutuyordum'

Çocukken herkes bir takımı tutuyor. Ben de Fenerbahçe’yi tutuyordum. Bundan ve bunu söylemekten bir sakınca duymuyorum. Kısmet oldu futbolcu olarak Galatasaray’a geldim. Orada yaşadıklarımdan sonra Galatasaray gönlümde yer etti. Her yerde çalışmamız lazım ancak ben Galalatasaray taraftarını üzmek istemem.

Şampiyonlukta kimseyi iddialı göremiyorum. Tüm takımların inişli-çıkışlı bir grafiği var. Sürpriz bir takım da şampiyon olabilir. İlk yarı maçlarında herkes rahat oynuyor. Gerçek performanslar ligin sonlarına doğru ortaya çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler