Hamzaoğlu: "Kısmet böyleymiş"

12.01.2021 - 23:59 | Son Güncellenme: 13.01.2021 - 00:00

Ziraat Türkiye Kupası'nda Yeni Malatyaspor, evinde Galatasaray'a penaltılarda mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu açıklamada bulundu.

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de son aldığı sonuçlarla birlikte zor günler geçiren Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray'ı konuk etti. Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada 90 dakika 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Daha sonra uzatma dakikalarında karşılıklı gollerle 1-1 beraberlik yaşandı ve penaltılara geçildi.

Mücadelede penaltılar sonrası Yeni Malatyaspor, Galatasaray' a 7-6'lık skorla mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Malatyaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu açıklamada bulundu. 

Hamzaoğlu " Bugün aslında çok disiplinli ne vasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık. Uzatmalarda da bunu sürdürdük. Küçük bir konsantrasyon eksikliği gol yemenize sebep olabiliyor. Güzel bir maç oldu. İzleyenlerin keyif aldığını düşünüyorum. Kısmet böyleymiş. Penaltılarda da turu atlayabilirdik. Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Soyunma odasında son dakikada kaybetmenin üzüntüsü vardı ama yapacak bir şey yok. Hafta sonu lig maçımıza odaklanmamız gerek. Kupada sonuna kadar gitmek istiyorduk ama buraya kadar gelebildik."

Senin için hazırladığımız haberler