Hamzaoğlu'ndan oyuncusuna: "Bakalım o bandı bir daha takacak mı?"

01.11.2020 - 21:41 | Son Güncellenme: 01.11.2020 - 21:56

Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Hamza Hamzaoğlu, 1-0 kaybettikleri Beşiktaş maçı sonrasında konuştu. Beşiktaş'ın kendilerini geriye ittiğini söyleyen Hamzaoğlu, oyuncusu Acquah'a tepki gösterdi.

AJANSSPOR-HABER

Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Hamza Hamzaoğlu, 1-0 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından yayıncı kuruluşa ve sonrasında basın toplantısında konuştu. Bu maçta beklentilerin altında kaldıklarını anlatan Hamza Hamzaoğlu, kenara gelirken tepki gösteren Acquah ile ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.

"Beşiktaş bizi geriye itti"

Hamza Hamzaoğlu maçla ilgili değerlendirmesinde, "İyi futbol oynamadık, oynayacak ortamı da bulamadık. Beşiktaş bizi biraz daha geriye itti. Oradan hücuma çıkarken kolay top kaybı yaptık. Önde top tutamadık. Beşiktaş'ın da baskısının payı oldu. Oyunu tutup ikinci yarıda üzerimize gelince hızlı oyuncularla pozisyon buluruz diye düşündük ama olmadı. Öne doğru gitmekte zorlandık. Oyuncularım iyi mücadele etti. Yediğimiz golle maçı kaybettik. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum" açıklamasını yaptı.

"Acaba o bant bir daha koluna girer mi?"

Futbolcularının çıkarkenki tepkileri üzerine de Hamzaoğlu çarpıcı ifadeler kullandı. Deneyimli teknik adam, "Oyuncular sahada kalmayı çok istiyorlar, mağlubiyeti de hazmedemiyorlar. Aquah'ın geçen hafta da tepki verdi. Kaptanlık bandını attı, acaba bir daha o bant koluna girer mi? Bu hafta da benzer şeyler yaptı. Ancak her oyuncu 90 dakika sahada kalacak diye bir şey yok. Kötü niyetli değiller ama bu tür davranışları görmek istemediğimizi söyledik. Bakalım göreceğiz önümüzdeki hafta" dedi.

"Zamana ihtiyacımız var"

Yeni Malatyaspor teknik patronu, "İyi oynamadık ama zamana ihtiyacımız var. Bir oyun planı oturtmakta zorlanıyoruz. Pandemiden ve sakatlıktan dolayı eksik arkadaşlar var. İlerleyen haftalarda daha iyisini yapabiliriz" diyerek sözlerini noktaladı.

Öte yandan Hamza Hamzaoğlu basın toplantısında ise şu ifadeleri kullandı:

"Rakibi 2. bölgede karşılayıp hızlı hücumlarla gol bulursak, ilerleyen bölümde daha farklı bir oyun yapabileceğimizi düşündük. Ancak ilk yarıda Beşiktaş’ın baskısı vardı. Sonrasında hücuma giderken zorlandık. Zaman zaman fırsatlarımız oldu ancak onlarda da kaleye gidemedik. Bugünkü maç bizi daha çok korumaya sevk etti. Kazanma arzumuz, isteğimiz iyiydi ancak oyunda iyi değildik. Bunu söylemekte sakınca görmüyorum, Beşiktaş’ı galibiyetinden ötürü tebrik ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler