Hande Baladın, Japonya maçında sakatlandı!

15.05.2024 - 22:07 | Son Güncellenme: 15.05.2024 - 22:35

Filenin Sultanları'nın 2024 Milletler Ligi'ndeki Japonya maçında milli voleybolcu Hande Baladın karşılaşmanın dördüncü setinde sakatlandı. Baladın'ın durumu nasıl?

Hande Baladın, Japonya maçında sakatlandı!

Filenin Sultanları bu akşam 2024 Milletler Ligi'nin ilk maçına çıktı. Japonya ile karşılaşan Milliler'den Hande Baladın ise maç sırasında gelen topa karşılık vermek isterken sakatlık yaşadı. 

Hande Baladın sakatlandı

Türkiye - Japonya maçının dördüncü setinde sakatlık yaşandı. Cansu Özbay'dan gelen topu vurarak rakip sahaya gönderen Hande Baladın topu karşılamasının ardından yere düştü. Yere düştükten sonra acı içinde bacağını tutan milli voleybolcuya ilk müdahale sahada yapıldı. 

İlgini Çekebilir
Santarelli'den kadro açıklaması: Çok fazla oyuncuyu izleyecek vaktim yok
Habere Git

Baladın'ın sağlık durumu nasıl?

Kerem Öncel ise Hande Baladın'ın sağlık durumunun iyi olduğunu aktardı. Baladın ilerleyen dakikalarda oyuna döndü. 

Hande Baladın açıklama yaptı

Türkiye'nin 3-1 mağlup olduğu Japonya maçının ardından açıklamalarda bulunan Hande Baladın sağlık durumu hakkında şunları söyledi: "Daha iyi hissediyorum, sadece bir kramptı. Ama o an yürüyemeyecek haldeydim. Umarım yarın toparlayabilirim. Karışık duygular içindeyim. Antalya'da seyircilerimizin önünde olmak heyecanlıydı. Turnuvaya Japonya gibi zor bir takım karşısında başlamak... İyi reaksiyon verdik zaman zaman. Turnuva çok uzun. Böyle şeyler normal. Ders almamız gereken noktalar da var. Takım olarak enerjimiz iyi. Yarın farklı bir maçımız var. Her maçın taktiği farklı. Çok daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum"

Senin için hazırladığımız haberler