Hande Baladın'dan tırnak açıklaması: "Ben böyle de oynayabiliyorum"

29.12.2023 - 20:10 | Son Güncellenme: 29.12.2023 - 20:25

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Sultanlar Ligi'nde Eczacıbaşı forması giyen Hande Baladın tırnakları hakkında yapılan yorumlara cevap verdi.

Hande Baladın'dan tırnak açıklaması: "Ben böyle de oynayabiliyorum"

Genç voleybolcu Oksijen TV için yaptığı açıklamalarda bir dönem tırnaklarının uzunluğu yüzünden aldığı eleştiriler hakkında konuştu. 

İlgini Çekebilir
Ferhat Akbaş'tan Hırvatistan, Baladın ve Güveli açıklamaları
Habere Git

"Yorumlara kafamı takmamaya çalışıyorum"

Hande Baladın sahaya çıkarken makyaj yapması ile bazı taraftarların tepkisini çekti. Kişisel bakımına çok odaklandığı söylenen Baladın ise eleştirilere şu ifadelerle yanıt verdi: "Yani ben bireyim sonuçta, benim de düşüncelerim var. Ben neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar verebilen bir insanım. Ya da bunun için benim yanımda bir sürü arkadaşım var, antrenörüm var... saha dışı olsun saha için olsun kötü bir şey yapıyorsam eğer beni uyarabilecek güvendiğim insanlar var. O yüzden çok da fazla dışarıdan gelen yorumlara kafamı takmamaya çalışıyorum."

"Tırnaklarımın uzun olması sizi neden bu kadar düşündürüyor?"

Baladın uzun tırnakları hakkındaki eleştiriler hakkında ise "Tırnaklarımla alakalı yorumlar vardı. Ben böyle de oynayabiliyorum, çok uzun zamandır oynuyorum. Tırnaklarımın uzun olması mesela sizi neden bu kadar düşündürüyor ve böyle kötü yorum yapabilecek bir noktaya getirebiliyor onu bilmiyorum. O da herhalde bizim insanlarımızın mutsuzluğundan dolayı." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler