Hande Baladın'dan yurt dışı transferi açıklaması: Pek düşünmüyordum ama...

29.07.2024 - 08:29 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 08:40

Filenin Sultanları'ndan Hande Baladın yeni açıklamalarında olimpiyatlar, Eczacıbaşı Dynavit, transfer ve totemlerinden bahsetti. İşte detaylar...

Hande Baladın'dan yurt dışı transferi açıklaması: Pek düşünmüyordum ama...

Filenin Sultanları bugün Hollanda karşısında Paris 2024 Olimpiyat Oyunları ilk maçına çıkacak. Milli voleybolcumuz Hande Baladın ise açıklamaları ile dikkat çekti.

"Bir sürü hayalim var"

Hande Baladın açıklamalarında kariyer hedeflerinden şu sözlerle bahsetti: "Hayalimi daha gerçekleştirdim diyemem, bir sürü hayalim var ama bunlar için çalışıyorum, bunları çok istiyorum, yürekten istiyorum. Olimpiyatlarda madalya kazanmak, şampiyon olmak... Birçok kendi kariyerimde başarmak istediğim hayallerim var, sadece kız çocuklarına değil tüm genç jenerasyonlara diyebilirim. Yaptığınız işten ne olursa olsun her zaman keyif almalarını öneririm çünkü keyif almadan bir yerde başarılı olabileceğinizi düşünmüyorum. Her zaman kendi yollarında, kendi inandıkları, kendi inançları doğrultusunda o hedef doğrultusunda çok çalışmalarını ve hiçbir zaman pes etmemelerini önerebilirim."

"Yalan söylemeyeceğim"

Açıklamalarında Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın favori olarak gösterilmesine de değinen Baladın şunları söyledi: "Favori olmak, dünyanın 1 numaralı takımı olmak tabii ki inanılmaz gurur verici bir şey ama bu tarz sorularla, bu tarz ortamlarla artık o baskıyı biraz da hissediyoruz, yalan söylemeyeceğim. Ama buna çok odaklanmamaya çalışıyoruz çünkü bizim işimiz sahadaki yaptıklarımız, sahadaki gösterdiğimiz performans. Eğer dış etmenlere çok fazla takılırsak bu sefer sahada gösterdiğimiz performansta da inişler çıkışlar olabiliyor. O yüzden daha çok kendi içimizde kalmaya çalışıyoruz. Hedefimizi biliyoruz, hayallerimiz var. Hepimizin hayali olimpiyatlarda şampiyonluk yaşamak ama tüm madalyalara da talibimiz."

İlgini Çekebilir
Ebrar Karakurt'tan Vargas itirafı: ''Beraber oynamamın tek yolu...''
Habere Git

Hande Baladın yurt dışına transfer olacak mı?

Yurt dışında forma giyme ihtimali sorulan Hande Baladın bu konuya ise "Bildiğiniz gibi Eczacıbaşı ile 1 sezon saha sözleşmem var. Bundan önceki yıllarda aslında bunu pek düşünmüyordum ama son yıllarda daha fazla düşünmeye başladım bu konu hakkında. Böyle bir hayalim var, ne zaman olacağını bilmiyorum ama bakalım umarım gerçekleştirebilirim." diyerek cevap verdi.

Senin için hazırladığımız haberler